Rabiakru Granmedical de doğum yapanlar ücretler ne kadar acaba benim doktorum part time orda çalışıyor ücreti daha konuşmadık hastaneden memnun kaldınız mı ayrıca
Melis1234 Hangi doktora gidiyosun ben Nahit Ata ya gidiyorum bende sormadım daha hiç doğum ücretlerini burda bekleyeyim bari belki bilen biri çıkar😊
Rabiakru Melis1234 bende Erdal Yermez e gidiyorum doğumları orda yaptırıyormuş daha konuşmadık tam ama ☺️
Nsbdrkl Ben uğur Sözene gidiyorum oda doğumları grandmecidalde yaptırıyor o bana normal istersen 3250 sezeryan istersen 3000 dedi herşey icjn de dedi
Nsbdrkl Rabiakru Hayr sezeryan da saatin belli ne kadar süre süreceği belli ama normalde ne kadar süreceği belli değil saati belli degil o yüzden
Hacer- Ben Belgin hanıma gidiyorum. Konuşmadm daha ama duyduğum kadarıyla sezaryen doğum 3000 diye duymuştum
Rabiakru Nsbdrkl yaa bilmiyordum bak ama uygunmuş sizinki benim doktorumun duymuştum başklarından 3750-4000 bin arası diyorlar
Melis1234 Rabiakru Fiyatlar baya iyi😅 devlettede insan gibi davranmiyolar azarlıyolar zaten ben sitresteyim korkuyorum bide onların o halleri ne diyim Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah🤲
Rabiakru Melis1234 mecbur vericem devlete gittim testler içinde ağzıma ettiler yani tamam onlarda haklı çok insan girip çıkıyor ama onlarında mesleği bu bile bile yapıyorlar özelin gözünü seveyim dedim yani çıkınca 😂
THalimeee Hacer- anladım ama dışardan doktoru olan 3000 e dogruyosa biz yani bende belgin hanıma gidiyorum aynı paraya dpgurucak olduktan sonra yanlışlık olmalı bu işte bn 32 inci haftayım bidaki gidişime sorucam artık
Petyynut THalimeee dışarıdan gibi görünen doktorların da hastaneyle anlaşması var o yüzden arada çok fark olmuyor yani o doktorlar da tüm doğumlarını orada yaptırma anlaşması yaptıkları için aynı
Hacer- Sordum normal doğum 2500 sezeryan 2750 prenses doğum 3000 dedi bu fiyatlar doğuma yakın tekrar sorun dediler benim Haziran sonu Temmuz başı gibi bakalım