Merhabalar Bayanlar.
Öncelikle mutluyum sukurler olsun bebeğime kavuştum şuanda emzirdim uyuyo.♥️
Doğum hikayeme gelince bebeğim 3kg doğdu 50 cm 38+2 doğumum oldu kendi istegimle spinal sezeryan oldum ♥️
Pazartesi sabah hastaneye gitti k oncelikle COVİD testimiz yapildi eşime ve yanımda refakatcime sonucunu 15 dk sonra verdiler odamızi ayarladi hasta yatış birimi geçtik odamıza guzelce önlüğünü giydirdiler gerek hastane ve personeli harikaydilar Çorlu vatan hastanesi ♥️15 dk sonra hemsireler geldiler ve ameliyat haneye gideceğimizi söylediler hersey okadar hızlı geliştiki ya dedim daha hazır değilim 8de çünkü giriş yaptık 9bes gece adagiya indik ay bana bir heyecan bastı yok kendime engel olamıyorum yaptığım en büyük hata kendime hakim olamaamamdi🤩neyse aldılar beni sedyeye güzelce hemşireler bilgi verdi Aneztezi geldi sırtıma kadar batikon sürdü kesinlikle can acıyan bişey değil spinal iğnesi asla yapıldığı an direk bacaklara uyuşma yanma sıcaklık hissi verdi o hisste ne alakaysa beni tuhaf etti yatırdılar nabzını kontrol ediyo surekli baş ucundaki Aneztezi doktoru çok ama çok destek oldukar doktorum zaten eğlenceli biri👏😁başlamış ameliyat benim tabi haberim yok bir cekistirme sağa sola sadece doktorumun sozlerini duyuyorum hasta kendini çok kasiyoo diye cekistirme yapıyorlar sonrasında doktorum kendini kascak hiç bişey yok asla can açın yok dimi dedi evet dedim ama cekistirme devam ettikce panik oldum ve elimde değil kendim hakim olamadım birden nabzın yükseldi baygınlık gibi bir his icime geldi doktorumun sesi kulagimda hemsireye bağırması mudahale et diye 😟sonra sakinleştirici yaptı ve biraz daha iyi oldumama annelere tavsiyem heyecan benim gibi yapmayın aslaaaa canınız acimicak aslaaaaaaa ben baya panik oldum benim hatam neyse bebeğimin o sesini duydum çıkartırken mahvoldum bitttim o sese doktorum evetttt şimdi geliyor dedi ve direk yüzüme koydu harikaydı o kuzumun nefesi dokunuşu guzel bir operasyon geçirdim tenten temas harikaydı.
Tavsiyelerim ;
Heyecan yok
Strees yok 😁
Yanınıza mutlaka Kayısı şerbeti yaptırin ben 1 şişe içtim uyuşukluk geçince ayağa kalkınca direk gazımi çıkartim
Depend mutlaka alın 2 paketim bitiyor
Bebeğime 3 takım yetti
2 tane ince battaniye yetti ama bitane daha olsa iyiymiş. Hastane sıcak olduğu için kalına pek gerek kalmadı.
Kahve
Petibor alın
İçin harika kendinize geliyorsunuz
Bol bol emzirdim daha ameliyathanede sütüm geldi hemşire tutrdu çünkü
Kısacası herkeze tek tavsiyem stres yapmayın güzel doğumlar gecirin ben şimdi bebeğime gidiyorum çok öpüyorum sizi