Gizeem45 Kardelenck evet kullanıyorum 🤗 1 Nisan’da çatlama gördüm merakımdan bugün kan testi yaptırdım haliyle negatf çıktı sanırım erken davrandım 🤗
Kardelenck Gizeem45 Biraz daha bekle umarım ki tutmuştur belki geç döllenme falan olur aallah kimsenin kucağıni boş bırakmasın çok umitlenme umudunu da yitirme mesela benim.esimde fazla sprem sorunu vardı ileri hareketlilik sorunu ona rağmen çok şükür oldu
Zeyneep7 Gizeem45 biraz daha sabredin daha kaç gün olmuş ama insan heyecanlanıyor inşallah size tutunmuştur 🥰
Kardelenck Zeyneep7 Mesela benim adetim düzensiz olarak başladım o zaman böyle birşey çıktı bende de ama yumurtlama görmemiştim 😔 sonra ara verdim âdet oldum hap içtim hap da ise yaramamisti yürüyüşle adet görmüştüm ondan.sonra ilk denememde Cok şükür tutmustu
Zeyneep7 Kardelenck bizim de ilk bebekte hesaplamadan ve tek ilişki ile olmuştu o çok kolay oldu ya insan şimdi daha çok stres oluyor planlıyorsun hesaplıyorsun ama olmayınca olmuyor .. Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar oldunuz ☺️
Zeyneep7 Kardelenck inşallah. Bir düşük yaşadım bu 4. Ay inşallah güzel haberler alırım. Çok teşekkür ederim size de 🥰
Kardelenck Zeyneep7 Amin çok teşekkür ederim daha cok yeniyiz 8+3 erken öğrendiğim için zaman hiç geçmiyor açıkçası
sbelll Kardelenck evet bende perio falan indirdim hiç alakasız tarihler, ovulasyon testini duydum ilk denemem de hamile kaldım bende 😊 5 ay falan uygulamalara göre denedim artık olmuyor diye strese girmiştim, şimdi 11 haftalık gebeyim çok şükür 🙏
Zeyneep7 Kardelenck her dönemi yine de çok güzel tadını çıkartmak lazım. Stres yapmamak gerekiyor evet haklısınız zaten yeni evli sayılırız olmazsa da denemeye devam
Kardelenck Zeyneep7 Tabi ki de yeni de evlimissiniz biraaz kafayı rahatlatmak çok önemli yani biz hazirandan beri istiyorduk ama.olmuyordu dediğim gibi adetimde düzensizdi ne zaman.hayirlisiysa o zaman geliyor bebiş. Ama.hep kafamı ve eşimi rahatlattim çünkü aşılama çatlatma tüp bebek birsuru yöntem var diye yolun basindaydik çünkü sende takma kafana kafan da bitirdigin an geliveriyor sadece rahatlat kendini çalışmıyorsan oyalanavcak birşeylerle vakit geçirmelisn
sbelll Zeyneep7 ben 10 gün oldu anladım adet biteli 5 gün olmuşssa yapmaya devam et yumurtlamanın geçtiğini sanmıyorum, strese girme gerçekten bu etki ediyor kalbini ferah tut💕
Zeyneep7 Kardelenck öğretmenim her gün canlı ders ödev derken vakit geçiyor çabucak dediğin gibi ama burda da gördüm hep ne zaman ümidi kesmişler o zaman olmuş ☺️
afrasil Zeyneep7 yarın gelince başlayın bence 4 gün yap yumurtlama göremezsen devam etmezsen diger ay denersin . Bende 27 28 gunde oluyorum 12. Gün yumurtlama 13. Gün catlama gördüm