Mavininannesiseyda Burcan35 ben 30. Haftada çatladım yağ karıştırmıştım işe yaramadı çatlamacaksa her türlü çatlanıyor şimdi bebe yağı aldım
Aysenur3 Burcan35 Ben 2.ayimdan itibaren basldim herkesin doktorlarında onerdigi kremi aldm adi de LİERAC
Mimhb Burcan35 vazelin içerisinde petrol jeli olduğu için zararlı ama hamileyken kullandım diyen çok insan var. Bence riske atmayın daha doğal birşey alıp kullanım.
Sude63 Burcan35 ben başlarda bebek yağı kullandım şu an 36 haftalığım bir aya yakındır vazelin kullanıyorum daha hiç çatlağım yok çok şükür inşallah olmaz ☺️
Aysenur3 Burcan35 Rica ederim pahali olabilir biraz ama uorumlarda onkadar berketli ki bitmiyor diyorlardi bende fazla inanmamistim ama gercekten de oyle cok guzel nemlendiriyor ve bitmiyor buyuk ihtimal insallah 9 ay boyunca 2 tane yeterli olur diye düşünüyorum
SB_ Burcan35 bioil ve badem yağı kullanıyorum Nekadar erken başlarsan okadar iyi Vazelin kullanan çok evet ama önerilmiyor Hem içinde çatlak önleyici madde yok
Buketkucuk Burcan35 vazelinin işe yarayacağını sanmıyorum bende kullandım, bende işe yaramadı. Bence bilinen, pahalı da olsa güzel bir çatlak kremi kullanın. Ben pahalı diye alıp kullanmadım heryerim çatladı çok pişmanım😏
Begumhane Burcan35 hindistan cevizi yağını tavsiye ederim canım inanılmaz güzel nemlendiriyor bide lierac kullanıyorum ben bel göğüs ve karın kısmına geri kalan her yerime yağ sürüyorum 🥰
Fatmahinn palmers tummy butter Kremini 3aylık hamileyken kullanmaya başladım hiç çatlamam olmadı bu kremi ablamda kullandı 2hamileliğinde hiç çatlağı yok. Anneye ve bebeğe zarar vermiyor zaten onun için yapılmış