Kızlar merhabalar..😘 Aylarca bu uygulamada günler saydım onlarca annenin doğum hikayelerini okuyarak hep birgün bende böyle güzel doğum yaparmıyım diye düşündüm. Henüz 36+1 deydik sabah uyandığımda hafif regl ağrısı gibi bişey vardı eşime kahvaltıda bugün bende bi haller var ama yalancı sancı heralde dedim. Neyse eşimle çıktık alışveriş yaptık sonra eve geldik ayrıca günlerden Pazar dı. Eşim polis olduğu için göreve gitmesi gerekti bende hafif bişeyler atıştırıp kanepede uyudum. Saat 17.30 gibi uyandım oturdum sonra bi baktım bi akıntı gibi bişey geliyor ama ben normal akıntı sandım sonra lavaboya gittim klozete oturmamla suyun boşalması bir oldu. Bi telaşla doktorumu aradım durumu anlattım doktorum hastaneye gidip ebeye muayene olmamı söyledi. Bende hemen eşimi aradım o da hemen geldi ama ben nasıl ağlıyorum erken doğacak küveze girecek diye. Kayseride yaşıyorum ailem İstanbulda hemen annemi aradım annem ordan ağlıyo ben burdan ağlıyorum . Neyse bi hengame gittik hastaneye Ebe muayene etti aktif bi şekilde suyun geliyo doğum başladı dedi doktorumu aradı o arada Nst ye bağladı ne sancı var ne açılma. Doktorum geldi normal doğumu beklersek bebeğin kalp atışı düşebilir sezaryene almamız daha doğru dedi bende kabul ettim sonra saat 20.29 da girdim sezaryene 20.44 de bebeğim doğmuş bende ayılmıştım. 25 gün erken gelse de küveze alınmadı şükür prensesim. Şimdi 23 günlük olduk darısı tüm heyecanla bebeğini bekleyen annelere💜🎀