Hafise Farkettimde göğsümden şeffaf su geliyo ya nedir bu . Genelde süt vs geleni duydum da şeffaf su neyin nesi 🤢 6 aylıgım tam
derinadagmz Hafise benimde geliyodu:) endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum ama gönlünüzü ferahlatmak için doktorunuza da sorabilirsiniz
Buketkucuk Hafise endişe etmene gerek yok bebeğinin sütü o bendende geliyor, göğüslerini elleme uyarılmasın onun dışında sorun yok
Mom726272 Hafise bende de ilk 20 haftalık hamileyken gelmişti bide son ayda geldi bu ne bune deyip duruyo dun doğum yaptıktan sonra emzirirken anladım sütmüş 😅
Hafise derinadagmz Buketkucuk Mom726272 cok teşekkürler 😁 süt gibi gelmeyince korktum normal su gibi gelince . Elleyemem zaten ay ben korkarım öyle 😁bişe olur diye
Hafise aysenunur valla yazılana göre kötü bi durum yokmuş ama yarjn doktoruma sorcam gene de kontrolde
Annekus Hafise cok normal ilk gebeligimde benimde gelmişti doktor normal dedi ki zaten ilk sütün seffaf sarı olucak kolosturum mu neydi dogru yazamadıysam affola cok yararlı cocugu hastalıktan koruyucak ilk sütün
Annekus Hafise su gibidir görüntüsü ama dokunursan yağlıdır canım dokundun mu onun rengi sonra dönecek
Annesininkuzusu01 Hafise Canım bu dokular arası sıvıymış süt bezleri gelişirken gelirmiş hatta sarımsı renktede olabilirmiş
Annesininkuzusu01 Hafise Göğüs pedi kullan canım hem göğüs ucu hijyeni hemde akan sıvıyı görebilmek için