Alinamoms Kızlar babynest, anakucağı, oto koltuğu, anne bebek çantası gibi ürünleri nasıl yıkamam gerekiyor makinaya atsam acaba bişey olur mu.? Özellikle babynest içi puf puf olduğu için cesaret edemiyorum yıkayan yada önerisi olan var mı acaba.? 😊🌸
aeh Alinamoms makineye atınca bozulma olabilir isterseniz arap sabunuyla falan elde silin. Veya kısa programda çok sıktırmadan yıkarsınız. Pusetin falan kılıfı çıkıyorsa yine düşük sıcaklıkta yıkarsınız yoksa elde silebilirsiniz. Dezenfekte etmek için sirke su karışımı sıkabilirsiniz
Aylin61 Alinamoms ben yıkadım babynesti ve mis gibi oldu hiç bir sorun olmadı 40 derecede 800 devir sıkma yapmıştım 1 saat 30 dk lık programda
Alinamoms aeh bende ondan korkuyorum bide içinde birikme yaparsa falan diye 🤦🏻♀️ ama içimede sinmiyor böyle kokuyor gibi geliyor çok arada kaldım sanırım silmekle de içim rahat etmicek.
Aylin61 Alinamoms evet bimden almıştım hiç bişey olmadı yıkayabilirsin yıkamadan içim rahat etmezdi çünkü bir sorun olmadı elde yıkama veya narin programı seçebilirsiniz
Alinamoms Aylin61 teşekkür ederim evet narin programda atıp denemek en iyisi inşallah pişman olmam 😂😂