hzl412020 6 aylık bir bebeğim var ismi Masal. Karnımdaki kelebeğim ise 4 aylık oldu. İsim konusunda cok kararsız kaldık. Kardeşinin ismiyle uyumlu isim önerilerinizi merakla bekliyoruzzz🐥🐥
Dilekcnkn hzl412020 Derin, Duru , Öykü , Ömür , Lina, Toprak, Güneş ☺️ Aklıma bunlar geldi şu an Kumsal yazmış biri oda güzelmiş ☺️
milena11 Mayısı da beğendim ama masal kadar anlamlı değil. Maysa ne demek bilmiyorum kulağa güzel geliyor
hzl412020 Hayat_2019 ilk düşündüğümüz Kumsal ismiydi ama kum yığını cok durgun dedikleri için vazgecmiştik hala aklımda 👍🏻
Ezgisn hzl412020 Maya ismi de hoşuma gidiyor ama bazen garipsiyorum yinede size söylemiş olayım belki hoşlanırsınız
Hayla34 Maysa ve mila benim hoşuma gidenler. Onun dışında kumsal öykü deniz masala uygun gibi bana göre bir de mevsim de güzel
hzl412020 Sterre ewet onu da araştırdım. “mayısamak ” diye bir fiil var. eş sesli olmuş olmuyor bu durumda sanırım. gerçekten kafa karıştırıcı.
zenginncanan hzl412020 aaaa ne güzel 😊😂 benim de ilk kızımın ismi Hifa ikinci kızımın ismi Hazal Nisa. Keşke ilk kızıma Masal Hifa koysaydım diye düşünüyorum
Aysobaciniz hzl412020 ay ben isimden önce bebeğinize takıldım şaşırdım aslında kusura bakmayın 😀 6 aylık bebek 4 aylık hamilelik maşallah hem hızlı hem maşallah yürekli cesaretliymişsiniz yanlış anlamadıysam tabi
hzl412020 Aysobaciniz ewet şaka gibi ama gerçek bazen ben de inanamıyorum hala 😊 ama cesaret işi akıl işi değil aslında planlı olmadı planlasam bu kadar olmazdı 😀