ilke19- 37+4 teyiz. 2 gündür karnım agrıyo regli agrısı gibi ama kasıklarımda yok sadece karnımda . Gaz sancısı da değil bebeğimde oldukça canımı acıtıyor. Doğumun yakın olduğunun habercisi olabilir mi ?
ysfali06 ilke19- benim ne kasığım ne belim ağrıyordu şiddetli karın ağrısıyla gittim meğer sancıymış doğurdum o gün 😅 haftanız gelmiş artık heran hazırlıklı olun belki de sanxıdır o ağrılar. İnş sağlıkla kavuşun yavrunuza 🌸
derinsart ilke19- bende de durum ayni yürüynce geçiyor eğer öyleyse bunlar yalancı sanci oluoms veya dinlenince
ilke19- ysfali06 amanınnn gerçekten mi 😬 ilk gebeliğim nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😘
ysfali06 ilke19- bnmde ilk gebelikti ağrıya direndim biraz eşimi gece gece yormak istemedim ertesi gün işi çok yoğun diye ama dayanamayıp birkaç saate kaldırdım iyiki kaldırmışım yoksa evde doğuracaktım 😅😅😅😅
Elftml08 Daha benim 28+3 ama karnım ağrıyo orta kısmı ama sürekli değil ara sıra bir ağrı giriyo bi 3 5 dk sürüyo geçiyo rahatlıyorum ondan sonra tekrar oluyo benimde ilk gebeliğim doğuma da epey olduğuna göre üşüttüm galiba
yesilkahve Elftml08 benimde aynı ama daha uzun da sürdüğü oluyor. Karnıma elimi değdiremiyorum bile o daha fena artıyor ağrısını. 29. Haftadayız yorumlarda sancı yazan var inşallah sancı dalan değildir de dediğiniz gibi üşütmedir 🤦🏻♀️
ilke19- ysfali06 bende sıcak su torbası koydum biraz hafifletti gibi dün gece uyuyamadım bu gecede öyle olursa hastane yolu görünüyor . Bu kadar uzun sancı olmaz herlde ya yalancı dediklerindendir belkide ara ara çok sancılı oluyor bağırmak istiyorum hayırlısı bakalım
Elftml08 ysfali06 bu hafta için randevu almıştım ama doktorumun eşi de hamile olduğu için doktorum izindeymiş haftaya gidicem
ilke19- derinsart valla çok yormuyorum kendimi hatta hiç bişey yapmıyorum desem yeridir bugün daha sakin ama karnım çatlıycak hayırlısıyla bi doğuraydım sitede allah kolaylık versin