1PrensAnnesi Aysetugbak 32+2 olduk gayet iyi paşacığımın yeri doktor normal doğumu deneriz sonu sezaryen olacak gibi diyor ama düşünmemeye çalşıorm💙
YamacDemirinAnnesi Aysetugbak 33 olduk bizde bugün , doktor başı yukarıda dedi , dönebilir de dönmeyebilir de hazırlıklı olalım dedi..
Rain81 31+5 deyiz şuan , hanımefendiyi içeride zor tutuyoruz , doğum kanalına girmiş maalesef bundan sonraki günlerim yatarak geçecek, ocakta doğum terminimiz vardı ama bizimki beklemicek gibi bakalım hayırlısı 🙁
Aysetugbak Rain81 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum moralini bozma en zor dönemler geçti artık ☺ Sabrediyoruz az kaldı
Semahalac Biz de 33 haftalık olduk bugün 3 gün önce doktordaydım henüz Doğumla ilgili bir şey söylemedi her şey normal gidiyor dedi ama ocak ayı içinde hazır bulunalım dedi
Aysetugbak Semahalac Aynen canım benim doktorumda bişey demedi sadece işte sancı nasıl birşey böyle bilmem gerekenleri söyledi Ocak’ta muayene edicek birde
Aysetugbak YamacDemirinAnnesi Doğuma kadar her an dönebiliyorlar kuzum bizimki döndü kafası aşağıda inşallah tekrar dönmediyse hala aynı
EsraK 34üz tam 2 gün önce gittim herşey normal sıkıntı yok dedi doğumla ilgili bir belirti yok şu an bakalım...
Tugceyunus BİZDE 36. Haftamızdayız 3 gündür adet sancısı gibi sancılarım var belim çok ağrıyor artık hayırlısı nolucak bakalım sizlerinde böyle olanı varmı acaba 😊😊
YakupBraKl Tugceyunus bende 36+4 üm benimde bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrılarım var belim ağrıyor karnıma ağrı giriyor gece uykum kalmadı hiç bacaklarımda ağrıyor
crnmr Haftamızdayız oğluşla şuan herşey normal gidiyor ocağın son günleri gibi gözüküyor şimdilik dedi doktorumuz Allahtan bir şey olmazsa🙏🏻
gizemmm Ya bende de adet sancısı gibi sancılar oluyor bazen 32+6 yım bende. Bi hafta önden gidiyor gelişimi 32-33 haftada bu kasılmalar sancılar normal mi Kızlar ya?
crnmr gizemmm bende de oluyor ayağıma kadar vuruyor bazen sancı ağrı ama normalmiş bebek ve vücud kendini doğuma hazırlıyormuş..
atesinannesi gizemmm nst baglatirlar seni canim suan olmasi normal 32+1 yumruk gibi yapıyor kendini bir yerde bende korkuyordum ama olmasi gereken mis bebis kendini doguma hazırlıyormus
Tugceyunus YakupBraKl aynenn uykudan uyanıyorum gece yarısı yine karnım sancılanıyo nedeninide bilmiyorum 😕😕
YakupBraKl Tugceyunus benimde öyle ya sabahlara kadar uyuyamıyorum Pazartesi kontrole gidicem doktora sorulan bakalım nedenmiş