nil_-32 38+4 muane var arkadaşlar ağdaya gidip mi geçsem doktora yoksa 39 başında mı gitsem bilemedim ağda da sonuçta 1 hafta içinde çıkmaya başlıyor çünkü 🙄🙄
nil_-32 Minnosunannesiii ay benim mi hızlı çıkıyor anlamadım ki cuma cuma günü jilet yapmıştım şimdi bile alınır yani tabi batıklar olur ama 🙄 ağdaya hep oyleydi 10 güne çıkmaya başlardı
KMerveK Bence gidin haftaniz baya ilerlemis ben 36 da aldim daha cikmadi son haftalar zor cikiyor ihmal etmeyin nolacagi belli olmaz
nil_-32 KMerveK pazartesi ye bıraksam sancılaşırım hafta sonu diye de korkuyorum hafta sonu yasağı var malum 🤦🏻♀️😁 doğum sonrası da dikiş kontrolü falan temiz olup uğraşmak istemiyorum ne kadar geç o kadar iyi diyorum kararsız kaldım😂
nil_-32 Cereninci 2. Doğumum olduğu için çatı muanesi yapılmayacak ama dediğiniz gibi olur da aksi bir şey çıkar bakmak isteyebilir galiba gitmek mantıklı inşallah tam alınır batık batık olmaz 😢
nil_-32 Jdjvj göremiyorum şimdiye kadar kendin aldım ama son bir aydır jilet yapıyorum onda bile zorlanıyorum ayna ile bile olmuyor artık mecbur gidicem 🥺
momof3 nil_-32 Ben ikisinde de 37 de gitmiştim ama ikisi de 39+3 te doğduğu için biraz çıkmaya başlamıştı.Bunda o kadar erken hareket eder miyim bilmiyorum.Ama tabii nolur nolmaz hazırlıklı olmak daha iyi
nil_-32 momof3 benim adetime göre de gitmiyor bebiş bir hafta geriden geliyor o bir haftanın önemi burda da gösterdi kendini 😂 ugsye göre 38-2 yim adetime göre 39-2
surass Benim doğumum sezeryan olucak. 20simyani salı günü tarihimiz. Ağdaya sizce cumadan mı gitsem yoksa bir gün önce mi 🤷🏻♀️
nil_-32 surass ağdaya alışıksan bence pazartesi git kendin de rahat edersin seseryandan sonra sezeryanın da bu yönü güzel ya günün belli plan program yapıyorsun 😂
nil_-32 Gulten27 devamlı giden biri değilim ki günah neye göre günah ayet mi var günah diye ne kadar bilginiz var da direk günah diyebiliyorsunuz çok merak ediyorum kuaför de bayan sonuçta napıyoruz da günaha giriyor anlamış değilim 😬
surass nil_-32 evet alışığım. Bencede gezmeye gider gibi hazırlanıp, gitmeyi planlıyorum salı günü, bakalim 🙈
Hilallllalby Gulten27 nasıl bir öneriniz var merak ediyorum neler yapabiliriz mesela doğuma temiz girebilmek için
Gulten27 Hilallllalby eşinizin yardımı ile jilet yapabilirsiniz ben kuaförde çalışmış biri olarak söylüyorum mahrem yerini gösteren kişiler hakkında salon sahibi olumlu konusmuyo çünkü bn sizi düşündüğümden öyle dedim genede sizin tercihinize kalmış birsey
nil_-32 Gulten27 hem insanlar üzerinden para kazanıyor patronunuz hemde arkasından laf ediyor ve sizde ona hak veriyorsanız o sizin günahınız eşime pis görünmektense ben günaha girerim bacım 😂