Asli1108_ Minnakanne_ haftaya salı yaptıracagım ben. İçim rahat olsun. Bir sorun varmı yokmu onceden bılmek ınsanı rahatlatır. Allah herkesın kı saglıklı dunyaya getırsın 🤲🏼☺️
AsenaEmre Minnakanne_ Yaptırdım hatta üçlüyü de yaptırdım sonuç lar gayet temiz çıktı temiz cikmasaydi da o benim çocuğum zaten ki yüzde 51 lık 60 lık doğruluk payı olan testler . Sonuç ne olursa olsun stres yapmayin . Doğumda bile bir şey gelişip birşeyler olabiliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Dilekcnkn Minnakanne_ Ben yapmadım 12 haftalıkken gittim ultrasonla baktık herşeyi iyiydi hemde çok iyiydi yani ☺️
Meless Minnakanne_ yaptırdım canım temiz çıktı çok şükür ki temiz çıkmasaydı da sıkıntı değildi her türlü kabulümdü. Bilip ilerlemek daha iyi diye düşünüp yaptırdım. Allah korusun bir şey çıksaydı nasıl bir eğitim vermem gerektiğini,nasıl davranmam gerektiğini bilmek için yaptırdım
ZElif Yaptıkları sadece damardan kan alıp ense kalınlığı ölçmek siz bilirsin ama 100% lük bi sonuç vermiyor dedi doktorum rabbim sağlıklı evlatlar verir inşallah herkese sağ Salim kucağımıza alırız inşallah
Esraatas63 Dilekcnkn valla canım bende yaptırmadım hata diğerlerinde yaptırmayı düşünmüyorum herşeyi iyi dedi bizede doktorumuz ense kalınlığı normel dedi..
Livanur22 Yarın yaptıracağım inşallah bende randevu almıştım bakalım nasıl olacak, ben yaptırmayacaktımda doktorum yaptır dedi ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi sırf doktor dedi diye yaptırıyorum
Nurr_1 Minnakanne_ ben yaptırmayacaktim Eşim. Yaptıralım dedi sonucu gostericem yarın doktora da inşallah bişey yokturdur. Yani keşke yaptormasaydim kafada şüphe kalacağına doğum anına kadar stres olacağıma yaptirmasam iyiydi. Sonuç olumsuz çıkarsa insan ister istemez can sıkıntısıyla yaşar yani ne bileyim inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
Gulcanalya Ben bugün yaptırdım ense kalınlığına 4.5 dediler ve biraz riskli bir durummus karnımdan sıvı alacaklarmış ama içim rahat etmedi yarın baska doktora gidicem
ecce_mommy Minnakanne_ bana şehir Hastanesi’nde mecbur bırakıp yaptırdı doktor üç gün üst üste hastaneye gidip mahvoldum sonuç için gittiğimde ise bu yüzde yüz doğru bir sonuç vermez dedi madem niye zorunlu kıldin …