Ekvatoral Nur1806 benim de sağ bacağıma iğne batıyor elektrikleniyor gibi oluyor. Kramp o olabilir mi ? Normalde krampı daha farklı tanımlarım. Bu arada magnrzyum kalsiyum kullanıyorum
gulsen_57 gulapikk benimde aynı 31+3 herşeyimi hazırlamaya başladım erken doğum riskim var ne olur ne olmaz diye sırt ve bel ağrısı uykusuzluk haricinde iyiyim şükür 🤲
Esracil27 Nur1806 bizde 29 haftalık olduk ama bel ağrısı karın ağrısı da var tabiki çok sıkıntılı bir şekilde büyüyor bebegim
Bulut89 Nur1806 ödem benim karnımın altında özel bölgemde oldu enteresan ama dr um normal dedi ben 32 haftaligim bebeğin başı aşağıda hayırlı doğumlar hepimize inşallah
Sulebebek LETHE ben magnezyum tablet kullanıyorum hafta da bir iki gün çalışmama rağmen kramplarım olmuyor
CananAydn baobei bunu bende ilk hamileligimde çok yaşadım eşim korkarak kalkardı ne oldu diye 😂 ama çok değişik bişey gerçekten 🙈 doktorunuza söylerseniz magnezyum verecektir büyük ihtimal 🥰
Sulebebek damlaaltinay cosybyaquabutik var instagramda bende geçen yaz suwenden aldım herşeyimi çok güzel kumaşları penti ve lohusa sepetine bakabilirsin çok fazla altarnetif var anneler için
Efsane01 Nur1806 benim ikinci gebeliğim ve 30+3 olduk herşey hazır bal oğlumun gelmesini bekliyoruz 🥰hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Sulebebek Zehraaa98 kalsiyum magnezyum eksikliğini gidermelisin beslenmeni düzenle çok işe yarıyor pozitif düşün herşey iyi olucak gece erken yat ve yatmadan önce telefon televizyonu bırakmanı öneririm
Hellolo Sulebebek benimde öyle şeker yok çok şükür ki ama kilolar aldı başını gitti 🥲 aman doğumdan sonra uykusuzluk birde yaz sıcskları veririm diye düşünüyorum
CananAydn Nilaylks doğdugunda da hamilelik çok daha güzelmiş diceksiniz 😂 ikinci gebeliğim ve bitmesin istiyorum öyle güzel seyki hamilelik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤️