Hafise Henüz 25+5 deyim ama yatakta dönerken vajinaya dogru inanılmaz bir baskı agrı sancı hissediyorum . Normal mi sizde hissediyo muydunuz? Yarın doktor kontrol günü unutmazsam söyliycem bunu 😑
Basakgul Hafise Bende de var o bugün sordum bebek makat gelişi olduğu için ayakları ve poposu baskı yapıyor dedi.yürürken de baskı hissediyor musun ?
Hafise esraizmirli lanet gele o magnezyuma kemik agrım vs hiçbirşeyim yok ama 1 ay önce yazdı vardır bi bildiği dedim kullanıyom suda eriyen . Ben yıllardır şeker tüketmiyorum ay içerken ölüm resmen kusa kusa içiyım resmen cok iğrenc tadı 😑
esraizmirli Basakgul nasıl yok 25. Haftamdan beri kullanıyorum 38 oldum baskı falan yok maden suyu ve muz ilede destekliyorum ben çok faydasını gördüm
Basakgul esraizmirli Bebek makat geliş olduğu için bu baskı oluyor maalesef magnezyumun etkisi yok bugün doktorumla görüştüm ☺️ ben de kullanıyorum 1 aydır magnezyum kramplara çok iyi geliyor doğru ☺️
esraizmirli Hafise kullanın ama erken doğumuda önler dedi doktorum 25. Haftadan beri kullanıyorum 38 oldum kramp toplasan 2 defa anca yaşamışımdır çok faydasını gördüm ben baya işe yarıyor ama maden suyuda içiyorum hergün muhakkak