Kızlar selam sonunda bende kavuştum. Öncelikle dogum şekli nasıl olursa olsun tüm hamiş dostlarımın sağlıkla kavuşmasını diliyorum🧿🙏🏻
kalbimde bulunan hafif bir bombe sebebiyle kalp doktoru tavsiyesiyle başından beri normal dogum düşünmemiştim.
hem normal dogum için hemde sezaryen için burada hem pozitif hem de negatif hikayeleri okudum her dogumun kendi hikayesi olduğuna inandım. Her dogum kendine özeldi. Benim dogum hikayem geröekten beklediğimden cok daha iyi geçti. Sabah uyanıp hastaneye gittim, cok sakindim. Doktor 8 de epiduralin yapılacağını 9 gibi de kesinin atılacağını söyledi. Epidural de kambur gibi durdum ve iğne yapılmış hiçbir şey hissetmedim kısa süre sonra anestezi etkisini göstermişti. Doktorum sorular sordu o esna da yukarıdan bebeğimi gösterdiler. Cok kolaydı. Sezaryen icin hep sonrası zordur derler kaldıgım hastanede hic acele ettirmediler önemli olanın ilk gün dinlenmek oldugunu söylediler ameliyat günü ve gecesi sonda hala bendeydi ertesi gün aksama dogru sondayı cıkardılar ve ben sonda dan sonra yürüyüşe basladım. Dikişin oturması için hemen ayaga fırlamak iyi bir fikir olmayabilir. Bir süre dinlenmekte fayda var. Süt konusunda ise hep geç gelme ihtimalini düşünerek emzik ve biberonlar götürdüm. Ancak anında sütüm gelmişti yani doguma bağlı olarak süt gelmed diye bir şey de yokmuş içiniz rahat olsun🙏🏻 Bugün 10 gün oldu hiç dogum yapmamıs gibiydim hastaneden cıkarken hiç ağrım olmadı. Şu anda da her işimi kendim yapıyorum. Sorularınız olursa buradayım sağlıkla hayırla kavusun canlarım❤️