hazal2131ds Uyuyamıyorum resmen bacaklarımın ağrısından sadece akşam yatağa girince böyle. Altına yastık koyuyorum,Magnezyumda alıyorum ama fayda etmiyor, sürekli hareket etmem lazım. Böyle olan var mı ?
mom77 hazal2131ds ben ✋🏻 Yaklasık 2-3 haftadır oyleyım bende acaba huzursuz bacak sendromummu var dıye dusundumde bılemedim geceleri huzursuz oluyorum bacaklarımı sallayıp duruyorum bende 31+3 üm
Umutt22 hazal2131ds o haftalarda oluyordu yatmadan bi kase yoğurt ye faydasını görürsün inşaAllah bıçak gibi kesip attı bende
Handemehmetttt O haftalarda bende sürekli bacak ağrısı çekiyordum magnezyumu hiç aksatmadan içtiğim halde. Sonrasında magnezyumu kafama göre bıraktım ve bacak ağrılarım geçti. Ama tabiki doktorum kızdı ve tekrardan magnezyuma başladım yeniden bacaklarım ağrıyor 37 haftalık olduk 😒💕
hazal2131ds Handemehmetttt ya niye ağrıyor anlamıyorum. Sadece gece yatağa girdiğimde böyle. Yürüyüş yapan hareketli bir insanım.
vuslat90 Ayni sorunu bende yaşıyorum 27 haftalık hamileyim aynı sizin gibi günde 2 defa magnezyum kullanmama rağmen yatağa girince sol tarafımda kalçamdan başlayarak topuğuna kadar olan bir ağrı ile uyuyamıyorum sanki kırık gibi Ağırıyor uykular haram oldu bazen oturarak uyumaya çalışıyorum bazen dinleniyorum öyle öyle sabahı ediyoruz
hazal2131ds vuslat90 ay otururarak nasıl ıyuyorsunuz ya allaj yardımcınız olsun. Valla magnezyum işe yaramıyor galiba bende anlamadım. Kimsinin hiçbiyeri ağrımıyoe
hazal2131ds mom77 aynen bende okudum onu tam olarak öyleyiz galiba. Bide strese bağlıymış diye okudum. Hamilelikle alakalı değilmiş diyen var. Kalıcı olmaz umarım. Hayatımda bacak ağrısı nedir bilmezdim
vuslat90 hazal2131ds işte uyuyamıyorum canim zorluyorum kendimi bende sizin gibi düşünmeye başladım magnezyumun yaramadığını
hazal2131ds Umutt22 evet ya yoğurdu akşamları yedim üstüne magnezyum soda derken hafifledi uyutmucak kdr değil artık çok şükğr