Hacer21 Esi nasıl bi kadın o nasıl bir düşünceye sahip kendiside sonuçta bi kadın nasıl böyle birşey söyler 😡😡😡😡
Esi Yok kesin kararımız aldırmıycaz.doğrucam.inşallah.tavrımızı koyduk söyledik. Zaten bebekde sanki hiss etmişde saklıyo cinsiyyetini.göstermiyo. Büyümesini bekliyo qaliba😃
Mus-sak Esi Ete Kemiğe Bürünmüş Şeytan’ın Şerrinden Rabbine Sığın ,, Allah Bildiği gibi Yapsın Onu 🤦🏻♀️
Esra93 Esi 3.de kız olur belki neden erkek diye düşünüyor erkek çocuğa takmış belli ve daha cinsiyet belli değil diyorsunuz sizin yerinizde olsam kız veya erkek cinsiyetini söylemezdim sakın kürtaj olmayın o yavrunun hesabını kim verecek
fatMaff38 Esi onun istemesiyle mi olacakmis. İlginç kadın ! Sağlik dilemezlerde erkek dilerler. Allah ıslah etsin
Furkan35 Esi bir de cinsiyet öğrendikten yani bebek kocaman olunca mı diyor bay vicdansız. Kendisi neymiş kadın değil miymiş? Yüzüne dahi bakma.
Rmysnrrr Yok artık yaa rabbim akıl fikir versin kız çocuğuda evlat nasıl bir cahilliktir sakın arkdaşım aldırma sakın doğur inş vatana millete ailesine hayırlı evlat olur 😙😘
rileyss Esi ya kusura bakmayın ama ben hiçbir insanın bu denli cahil olup bu lafı söyleyeceğine inanmıyorum.
Ecrininteyzesi Esi kadına bak ya kürtaj olmak isteseydn kendinin seni diretmesi lazm yapma die bişey diyemiorm kelimeler anlamsız olur çünkü 🙄