Tugceesss Balık yiyemiyorum sevmiyorum en yüksek omega hapı hangisi acaba çok önemliymiş ve durmadan kapız oluyorum aşırı derecede hap veya şurup neler kullandınız
Prenseslerannesi34 Tugceesss Bende 5-6 aya kadar regenesis Max kullandım ama bir daha vermedi çok ilaç kullanıyorum çünkü tiroit demir tansiyon aspirin d vitamini magnezyum var babam var onu da icmesem olur heralde 😑
Mine_Minel Doktorunuzun tavsiyesi ile almanız daha sağlıklı olur ama bende asla balık yemediğim için doktorum krill oil ve i Mom verdi onları kullanıyorum. Krill oil omega açısından çok zenginmiş
Lulemom Mine_Minel krill oili bende kullanıyorum, kokusu olmayan tek omaga hapı sanırım. Bide karides olduğu için daha temiz sulardan elde ediliyomuş. Severek kullanıyorum
Mine_Minel Lulemom kesinlikle öyle çok araştırdım doktorum önerdikten sonra tamamen Norveç ürünüymüş ve normal balık yağlarına göre çok daha fazla omega içeriyormuş
damlali Tugceesss dubhalac şurup verdi doktorum ama bana sonrasında fayda etmedi şimdi daha saglam bişi verdi bekunis hap sorun doktora öyle için ben acillik oluyordum kabızlıktan haftalarca ben cektim sonr abu doktoru buldum hap verdi bebeğe zararı yok dedi