Nerycherry Arkadaşlar merhaba. 27 haftalık hamileyim. Ve şu bebek arabası işi içinden bir türlü çıkamadım. Kabin boy çift yönlü bebek arabası tavsiyesi olan var mı acaba ?
Semashbl Nerycherry Bende çıkamıyorum içinden bir türlü 🤭ama şimdiye kadar baktıklarımdan en güzeli prego solo kabin boy gibi geldi travel gibi puseti üzerine koyuluyor Hem de çift yönlü yazıyor özelliklerinde malesef mağazada bakma fırsatımız olmadı henüz karar veremedik o yüzden 🤷
ilkbebekannesi Nerycherry Cadillac Casual Air kesinlikle tavsiye ederim.E-bebek’te de var gidip bakabilirsiniz çok kullanışlı ve kolay katlanabilir,çift yönlü.Gittigidiyor’dan sipariş verdik biz 2100′e.
Nerycherry Semashbl baktıkça daha çok kafam karıştı ve bir türlü karar veremedim. Herkesin farklı açılardan memnun oldukları var. Özellikle çift yönlü bulmak sıkıntı kabin boyda
asyabetul Ben craft vista aldım çift yönlü.. şu an ebebekte indirim var craft larda 1200 e aldım ve 200₺ çek veriyorlar
Aycaycaaa Ben bugün babymallden sunny baby vista aldım gayet güzel ve kullanışlı 1800 e aldım 450 tl de hediye çeki aldım. Tavsiye ederim.