Mutlulugumm123 kuzum arkadaşım dediğim gibi 1 hafta oldu olmadı doğum yapalı. Sancıyla acile gitmiş. Nöbetçi doktor kim varsa normal doğum olacak demiş. Normalde kendi doktoru çatın dar seni sezeryan yapcağız demiş gün vermiş. Acildeki doktor hayır normal olacak sancı odasına alon demiş. Arkadaşım itiraz etmiş ama kimse mesuliyet alamayız doktor öyle dedi demiş. Sancı odasında tam 17 saat tek başına sancı çekmiş. Eş anne baba dost yasak. Telefon yasak. Televizyon yok. Oda telefonu dahi yok. Böyle olacağını bilseydim asla orda doğurmazdım dedi kendisi . Şuan taze anne ama o sancı sırasunda 17 saat yapayanloz kaldığı için aşırı etkilenmiş psikolojik destek almak istiyorum dedi. Ayrca arkadaşlar refekatçi tabiki alınıyor biliyorum . Sadece 1 kişi ve kadın olma zorunluluğu var. Çarşamba günü yani dün randevum vardı. Detaylı olarak sordum. Doğum sancısını tek başınıza telefonsuz televizyonsuz bir odada çekiyormuşsunuz . Tek başınıza. Doğuma eş meş girmesi hak getire zaten . Doğum olduktan sonra normal odaya alınınca refakatçi geliyormuş o kadar bunları göze alın derim dün sordum daha şehir hastanesine