Almla Kızlar merhaba polikistik ower olup tarusal kullandıktan ne kadar sonra adet oldunuz Cumartesi gününden beri kullanıyorum sabah akşam henüz olmadı adet bir nisan da kan vermıstm gecen ay yani bir marta kimyasal gebelik yaşadım 😰
Fener1608 Almla Ben de pko liyim ilaç bittikten 1 2 gün sonra adet oldum ilaç bittikten 1 hafta içinde olman gerekiyor
Almla Mutluluk06 doktor beş gün sabah akşam dedı bana da galıba 😰ay yarın sorayım bir kendine ya o ara Kafam kendımde degıldı resmen birde femara ya başlıycaz adettten önce adet günü seklınde yandı beyin 😟
Mutluluk06 Almla zaten cnm içinde 12 tane sabah akşam içiyorum 6 günde bitiyor bittikten sonra 5.gun adet olyrsn femerauida adetin ilk günü baslyrsun yumurta takibi yapacak yumurta ne zaman olursa o zmn bırakırsın femarayi
[silindi] Almla bende tarlusal kullandım 5. Günde adet oldum ve femaram dün bitti 🙏 bişey sorucam doktorunuz yumurta takibine çağırdı mı femara dan sonra
Almla Mutluluk06 femara içinde adetin ikinci günü beş gün şeklinde söyledi dört ay bu şekilde deneyelim dedi
d-b_2019 Almla bende polikistik yok ama çikolata kisti var benimde 20 gün gecikti adetim tarlusal kullandım biteli 4 gün oldu dün doktor da yenid4n gittim olmadım diye doktor 10 gün falan daha bekle dedi ilaç bittikten 10 güne kadar anca olurdun dedi yani ilaç bitince hemn olunmuyormus
d-b_2019 Almla senmi benmi iyice bunaldim bıkkınlık geldi allah sabır versin hepimize tüm derdi olanlara 🙏🏻🙏🏻