Ozlm111 33+4 günlük hamileyim kızlar vajinamda yürürken ağrı oluyo belimde ağrımaya başladı kasıklarıma tekme atıyor hep bebeğim hareket halinde hep ondan olabilir mi , baskıdan dolayımı oluyodur acaba uzanınca rahatlıyorum allahtan
3851 Ozlm111 35.haftadaym ayni durumu yasiyorum ozellikle yururken vajinamda acayip bi agri oluyo bel agrisi 30dan beri bitmedi zaten
Kubra5734 Ozlm111 cnm ayni durumlari bende yasiyorm doktorum bunlar yalanci sancilar. Bunun icin yapabilcegmiz birsey yok dedi mesela yemek yerken mugdemde topaniyor ve ben nefes alamiyorm resmen. Ayaktayken asagda baski ve hareketleri idrar kesemin orda hissediyorm ani yanlis bie hareket yaotigimda resmen nefesim kesiliyor ama heosi normal dogum yaklastigi icin bel agrisini soylemiyorm bile bende arti bel fitigi var
Ozlm111 3851 ben korkuyorum acaba bu baskıdan dolayı erken doğum olur mu diye bende de o ağrı bayadır var
Ozlm111 Kubra5734 evet evet anlattıklarının hepsi oluyo bende de canım , inşallah erken doğum olmaz ya bunları çok sonradan yaşarım diye okumuştum hep böylesine erken oluşu tedirgin ediyo beni
Emerald Yatakta dönerken bile kasıklarımda aynı ağrı var. Bebiş de vuruyor bi yandan. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. (32+4teyim)
Kubra5734 Ozlm111 olmaz allahin ixniyle cnm benim bebegimde 1 hafta karin cevresi geriligi oldugu halde erken dogumdan hic siz edilmedi. Sen kendini cok yormamaya calis her frsatta dnlen ben oyle yapamiyorm cnki 2 yasnda kizim var 😁 ondan bu hamilelik cok zor geciyor
Ozlm111 Kubra5734 evet bol dinlenmeli geçirmeli allah bağışlasın inşallah hayırlısıyla doğurursun inşallah sende canım 😃