mommyjean Merhaba kızlar hangi doktora gidiyorsunuz muayene ve doğum fiyatları nedir. Devlet hastanesi için önerisi olan da yazabilir, devlette normal bir yana sezaryen nasıl oluyor sıkıntı yaşayan var mı yazarsanız sevinirim
mercimeginanne mommyjean özel körfez marmara hastanesine gittim. Tuncer Eren’i öneririm 120₺. Sezaryen 3500₺
NurBanu95 mommyjean merhaba bende Hafta kontrolünde Cihan hastanesi Ahmet doğruöz e gittim oldukça memnun kaldık biz bir şey sormadan her şeyi söyledi hem normal ultrasonda hem 3 boyutluda bebeğimin elini ayağını kafasını gösterdi kalp atışını dinletti. Tavsiye ederimmm Muayene 165 TL normal ve sezeryan 3500 TL+250 TL anestezi ücreti dediler içerisinde doğumda ve doğum sonrasında fotoğraf çekimi de varmış tarama testi için de ense kalınlığını ultrasonda ölçüyor normal olduğunu söyledi isterseniz kan da verin dedi 64 TL DE onun ücreti ü
Funda41 Funda41 mommyjean cuma tekrar gidicem ikili teste ogrenirim o zaman yazarim olurmu unuttum sormayi
mommyjean NurBanu95 gayet iyi fiyatları bir araştırayım doktoru çok sağol canım. Sağlıcakla kucağına alırsın evladını inşallah 😊