Bebegim4 Nur_elf 3 gebelik yaşadım şimdi 4.Ye hamileyim ve asla hiçbirini 5. Haftada kalp atışı görmedim kese bile yeni yeni çıkıyo canımı hiç sıkma en en erken 6+ da olur ben de seninle aynı haftadayım bugün doktor en erken 10 güne görünür dedi kalp atışı acele etme 🤍 hele kanama leke bi şey yoksa hiç canımı sıkma bana da dua et doktor hafif kesen yamuk dedi 😞
humaalin1- Bende ögrendiğimde 3.5 haftalıktı doktor göremedi kese var ama bebek yoktu 6 haftalık 5 günlük iken cagırdu bebeği gördük ama kalp atışı yoktu 8+3 de de kalp atısını duyduk saglıklı öne giden bir bebegimiz var dedi allahın izniyle güzel düşün güzel olsun
Ladyy Nur_elf o nasıl bir doktor canınızı sıkmayın bende 5+3 de gittim kese oluşmuş bebek küçük olduğu için gözükmedi (vajinal bile) 6+6 da gittim bebek okadar küçük ki subhanallah rabbimin bir mucizesi can vermiş😢🤲 kalp arışını duydum şükürler olsun bende sizin gibiydim stres yapmayın boş kese kanama yapar. Ayrıca sağlıklı bebek tutunur öyle düşünün🌺 Lekelenme görürseniz gidin. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah güzel haberler sizinle olsun
Busehnm Nur_elf 5 haftalikken zatenn gorunmuyor ki nasıl doktormus o öyle yaa ilk 5. Haftada gitmiştik kese vardi sadece 7. Haftada gördük biz
Nur_elf Aaynurrr inşallah görünür bende canım rabbim sanada tez zamanda sağlıkla bi evlat nasip etsin inşallah
esra572 Nur_elf kese 18 22mm iken gözükmesi lazım en azndan yolk saç gozukmedimi. Daha da erkenmis ama biraz sabır et canım inşallah hayra çıkar
Elifglmzzz Telaş yapma lütfen ,ben de bel haftalık gittiğimde görünmedi zaten kese görmek için gittim sadece ,embriyo görmek çok erken .yedinci hafta da gittiğimiz de gördük
Biresinti Nur_elf ben 4 haftalıkken öğrenmiştim ama 7 haftalık olana kadar muayene olmamıştım 7. Haftamda hem kese.ve bebek vardı hatta kalp etışıda vardı insallah saglıklidir bebeginiz ama keşke erken gitmeseydiniz moraliniz bozulmuştur şimdi
melikee_ Nur_elf @Nur_el Nur_elf İnternette yazılan bir çok şeye inanıyoruz. 5 haftalık ken kalp atışı duyulması gibi. Ocak ayında boş gebelik geçirmiştim. Sadece gebelik kesesi oluşuyor yolk sac denilen kese olmuyor 8 hafta bitene kadar gorunmemisti ama 5 haftalık ken yolk sac kesesi oluşuyor yolk kesesi varsa endiselenecek bisey yok demek oluyor sadece beklemek zorundasın Rabbim hayırlı haberler duyurmayi nasip etsin
Ekinokss Biz 6.haftada alttan muayene ile gördük beneğimi hatta kalp atışını gördük duyamadık ama 🙏🏻🥰
Nazmel Dilekcnkn canım merhaba bebeği ilk gördüğünüzde kalp atışı yok muydu bende de benzer bi durum varda.
Dilekcnkn Nazmel Bebeği ilk gördüğümde 4 haftalıktım ve keseydi zaten o yüzden yoktu ertesi hafta 5+2 oldum gittim bebeği gördüm ama daha çok küçüktü ve kalp atışını duymadık bir sonraki hafta doktor kalp atışı için çağırdı 6+1′dim , duyduk ama doktor 1-2 gündür atmaya başladı demişti bu şekilde yani senin nasıl
Nazmel Dilekcnkn canım ben cumartesi günü karından muane oldum 4+5 ken kese ve yolc kesesi göründü , bir gğn sonra yani dün akıntım olunca tekrar aynı hastanenin aciline başka bir doktora muane oldum altan baktı bebek oluşmuş dedi bebeği gördü crl 2.07 mm çıktı.hatta sata göre 4+6 olmam gerekirken 5+5 çıktı ama kalp atışı yoktu haftaya çağırdı. Bende düşünüyorum bebek oluştuğunda görüldüğünde kalp atışıda utrasonda duyulmasa bile attığı görülmez mi?
Dilekcnkn Nazmel Biz bebeği gördüğümüzde kalp atışını görmedik kalp atışını duymaya gittiğimizde duyduk ama aynı zamanda da gördüm kalbinin attığını bazen geç döllenme olabiliyor bebeğin oluşmuşsa kalp atışınıda en yakın zamanda duyarsın canım ben 3 hafta üst üste gittim yani hastahaneye
Nazmel Dilekcnkn canım yani bebeği ilk gördüğünde kalp atışı yokdu demi? Bebekten kastım yolk kesesi yada kese değil bebeğin kendisi.