Dilangunes Hanımlar bugün evi temizledim ve aşırı derecede bel ağırısı bacak ağrısı çekiyorum şuanda bebeğimdede tık yok uyuyor mu acaba ben yorulunca bebeğe zararı oluyor mu bu konuda çok korkuyorum dinlene dinlene yaptım ama insan gine korkuyor
34_21_23 Dilangunes bebeğe birşey olmaz sen yorulmuşsun diye oda hareket etmiyordur biraz dinlen hareketlenir 😊
Aysobaciniz Dilangunes bende dolap üstünden valiz indirdim hem belim hem karnım çok agrıyor. 😔 dinleniyorum. geçmiş olsun sizede dinlenin bol bol
Morvy Dilangunes anneler hareket halindeyken bebişler uyurmuş diye duymuştum çünkü ninni gibi gelirmiş onlara bebek sallar gibi nekadar doğru bilemem😁 ama benimde çok ağrır çok ayakta durduğum zaman
hanimhanimcik zararı olmaz tabi aşırı derecede yormayın kendinizi koltuk çekmeye kalkmayın üst dolaplara çıkmayın, bende de oluyor temizlik sonrası. ben genelde dinlene dinlene yapıyorum 😁
Dilangunes hanimhanimcik Koltuk ittirdimde hafif koltuklar ayaklı parkede kayıyor zaten ama insan korkuyor 😂 ilk aylarda düşük riskim vardı fulll yatıyordum şimdi yeni yeni temizlik yapmaya başladım aşırı paslanmışım
hanimhanimcik Dilangunes düşük riski varsa kesinlikle yormayın kendinizi bende doktor çok sağlıklı demesine rağmen çok dikkat ediyorum