Seda29 https://imgyukle.com/i/OSjxoH Kızlar son ultrason bu bugün yine öğrenemedik söylemedi doktor tahmini var ama garantici doktorum iki hafta sonra yine gel dedi
dlnyny Seda29 instagram hemsireanne0 kullanıcı adıyla bu hanımefendiye sorun isterseniz bir. Bana burada çoğunluk kız demişti erkek olduğunu bildi arkadaş🐣
mom6565 Seda29 hemsireanne0 olan bayana sorun herkes bana erkek derken sadece hemşire olan bayan kız dedi onun dediği sadece tuttu
CigdemSenol Seda29 Ben detayli uktrasonda zor öğrendim cinsiyeti. Yüzünü de hiç gostermemisti. Erkekler genelde hemen gösteriyor. Kızlar biraz zor gösteriyor 🤣
dlnyny Seda29 burada yok instagram kullanıyor kendisi kullanıcı adı hemsireanne0 ücretsiz bakıyor takip etmeniz ve mesaj atmanız yeterli sonra dilerseniz takipten çıkarsınız
dlnyny Architect_mom benden sadece takip etmemi ve gönderilerini beğenmemi istemişti ücretsizdi yani yakın zamanda değiştiyse bir bilgim yok
Architect_mom dlnyny degistirmis demek ki tarifesini 😀 vergisini vermeden boyle kazanc elde edenleri kiniyorum. Zaten oylesine sormustum cok onemli degil yarin doktora gidecegim.
dlnyny Architect_mom evet değişmiş yoksa ücretli olduğunu bilsem hiç tavsiye etmem. Yarın öğrenirsiniz inşallah😊
Architect_mom Seda29 aynen tutturamassa da geri veriyor mu acaba parayi? Belki hemsire bile degildir.
03032016 Architect_mom sallasa bile tutma ihtimali yüzde elli zaten.bide üstüne para mı vercem bekler ögrenirim.yaptıkları insan kazıklamak.