Nazzprlkci Kizlar yarin 11+6 haftalik olucam ve ikili tarama testim var. belki cinsiyet soyler diye doktor cok heycanliyim 😇 ikili tarama testine gidip cinsiyet ogrenen oldumu??
bebisim-_00 Nazzprlkci ben 11+4 gittiğimde pozisyonu Uygun değil dediler 13+5 .günüme randevu verdiler ikili test için haftaya gidecegim benimkinin cinsiyeti artık görünür diye düşünüyorum 😊
Mlk8 Nazzprlkci ilk gebelikte 10, 2.dede 12 de öğrendim 2li test yapmıştı doktorum ogun ayni gün cinsiyet de baktı.organ oluşmuyor ama gelişime bakarak kız ya da erkek diyebiliyorlar bu haftalarda tabi değişme ihtimali nadiren oluyor ilerleyen zamanda
Bubuseli Nazzprlkci Bana doktor bebeğin kemik yapısının erkek olduğunu ve erkekler kendini belli ediyor dedi sonra 16.haftamda ve sonrasında pipiyi gördük 🙈🤭
Dilekcnkn Nazzprlkci ben tahlil yapmadım sadece ultrasonda baktım ama doktorum söylemedi 12+2 yim 16 haftada gel net söyliycem sana dedi ☺️
Yenibirannee Nazzprlkci valla benim 12. Haftamda ikili testimde renkli bakmisti doktorum ve yüksek ihtimal erkek demisti sonra 16. Haftamda galiba kiz dedi 2 gun sonra detayliya giricem netlescek insallah erken öğrenirsen de soyleme bence aile yakinlarina ben soyledim hata yaptim ve suan mavi kiyafetlerimiz var 😁😁😁😁
handanseven06 Yenibirannee ahahaha aynen benimde erkek çıktı pembe pembe patikler yapmıştım o değilde ne tatlı şeyler aldım kız olcak diye 😊😊
Morvy Yenibirannee banada doktorum 90% kız dedi bende ufak tefek kıyafetler aldım dayanamadım haftaya cuma detaylıya giricem umarım değişmez😁
handanseven06 Nazzprlkci ben girdim testi yaptım cinsiyet kız dediler bugün renkli ultrasyonda erkek çıktı renkli ultrasyona girmeden çok heves etmemeni tavsiye ederim ben kendimi kıza çok hazıtirlamıştım sağlık olsun
Bebisimiz handanseven06 kaçıncı haftanızda cinsiyet değişikliği oldu bizimkide renklide hep arkası dönük
kubrakokcan Nazzprlkci Ben öğrendim 😇 doktorum kıza benziyor ama yine de emin değilim dedi. 12+5 te gitmiştim ikiliye. Daha sonra 16. Haftamızda muayeneye gittim. Kız olduğunu doğruladı 🥰
Morvy Nazzprlkci bence biraz daha sabret ve birdahaki kontrolünü bekle çünkü çok yanılma oluyor önce kız der sonra sen kendini ona alıştırırsın ama 16. Haftada erkek çıkar yanılma payı çok yüksek olduğu için ben öyle yaptım☺️
Nilya88 Nazzprlkci 12+5 tim canım gittiğimde doktor 13 haftalık dedi gitmeden bi saat önce çikolata yedim kıpır kıpır dı söyledi doktorum cinsiyetini 🌺