Kızlar nerden başlasam nasıl başlasam İnan bilmiyorum benim kocamın ailesi ile aram yok onlar beni sevmez ben onları sebeb hiç bir şeyi danışmıyoruz sözlerine girmiyorum ha bide hamile kalınca özele gidiyomuşum üstelik 3 çocuğumu kaybettim 😞 4. Bebeğime 5 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendikleri gün yine bi olaydan bana fırladılar o suçlu o yaptı büyüklerin duasını alın o bebek sağlıklı doğsun yoksa doğmaz vs vs ben hiç tartışmadım eşim konuştu eşimi de aramazlar beni savunuyor diye güya ama eşimle de konuşmadığından beri ailesi ile kavga ediyoruz sen git ailenin yanına diyorum ben gelmem sadece ama bu sefer onlarla ilgisi yok sinirliyim diye ne desem bağırıp çağırıyor zaten korkuyorum bebeğime zarar gelicek diye ağlıyorum dua ediyorum her neyse bu sabah yine tartıştık yine evi başıma kaldırdı bağıra bağıra kavga yaptık o gitti bende kavgalardan bunaldım hamileliğin verdiği pskolaji 3 bebek kaybı aynı zamanda şekerim de o panik ayrı sonra o gittikten sonra labobaya gittim azıcık kahverengi leke gelmiş 2 saattir devamı yok yanlış mı gördüm desem nasıl görülür ben onu gördükten sonra ağlama krizine girdim ne yapacağımı şaşırdım o benim belkide son mucizem bunlar düştüğü tetikler mi napıcağımı şaşırdım sussam suç konuşsam suç eşime de söyledim eğer bebeğime senin sizin yüzünüzden birşey olursa ben yokum hayatında hakkımı helal etme diye ailen yapıyo sen niye yapıyon be adam gördü çektiğim acıları evlat hasretimi bebeğimi kaybetme korkusunu zaten zamanında ailesi yüzünden boşanma derecesine gelmiştik davarlar bile açılmıştı sonra barıştık ama dayanacak gücüm yok artık çok korkuyorum kızlar bebeğim iyimidir etkilemişmidir bebeğimi kötü bi şekilde Allah korusun yani 😢😞