SedefK Kızlar bugün kayınvalidemle hastane çantası hazırladık da, ben 5-6 tane zıbın koyucaktım ama göbeği düşmeden giydirilmez dedi 2 tane koydurdum yine de. Tecrübeli olanlar var mı siz giydirdiniz mi? Zıbınsız üşümez mi? Kafam karıştı
Merveee34 SedefK ilk defa duyuyorum canım giydirilir neden giydirilmesin sen koy yine de yanına .hemşireler istiyor çünkü
gulin-35 SedefK o kumdak seklındekı zıbınlar eskıde kaldı ayrıca o daha rahatsız edıcı bence tam etek kısmı gıbegın orda toparlanıyo her seferınde nasıl duzeltılcek ıllakı kıcaga al bırak derken toplanıyo
SedefK Merveee34 ben de öyle dedim de, inatlaşmak da istemedim. O gitti zaten eve ben ekstra koyayım bari 😅
SedefK gulin-35 onlardan yok zaten, hep normal zıbınlardan var ama ilk hamileliğim olduğu için inatlaşmak istemedim onunla 🤷♀️
Taze_gebe SedefK hayır çok sıkmadığı sürece öyle bir şey yok çantaya bile karışılmaz ya neden birlikte hazırlıyorsunuz ki 😞 kendi isteğinizle mi yani her şeye bu kadar karışılmamalı deneyimli olabilirler ama devir çok değişti🤷♀️
SedefK Taze_gebe ben tek hazırlardım aslında, hatta eşimle hazırlamak isterdim ama ben gelirim yardıma birlikte yaparız diyince yok olmaz diyemedim 🤦♀️🤷♀️
mercimeginanne SedefK bir de bnm bebeğime hastane kendi takımını giydirdi. Hemşireler direk çıtçıtlı giydirmişti. Eğer bir sakıncası olsa doğar doğmaz onlar giydirmezdi :) sen fazla fazla al yanına çünkü birkaç defa üzerini değiştirmek gerekiyor 🙈 bn 5-6 kez değiştirdim 😂
mercimeginanne SedefK bencede :)) herşeyden fazla fazla koy. Hastanede birde onu düşünmekle uğraşma. Ben fazla koymama rağmen evden gene yedek getirtmek zorunda kaldım. Kaka ve çiş olayı çok olmuştu bizde 🙈 elinden kan ve topuk kanı alınırken korkudan baya işeyip dışına taşırmıştı ponçikim 😂
SedefK mercimeginanne ben de garanticiyimdir ama biri yanında olunca insan ne koyacağını da karıştırıyo, bu uygulama sağolsun çok işime yarıyo, sizin gibi yardımsever anneler sağolsun ❤️❤️
mercimeginanne SedefK kayınvaliden gidince yeniden düzenlersin çantayı boşver gönlü olsun 😂 her zaman yapabilceğimiz şeylerde yardımcı oluruz cnm sıkıntı yok :)
BurcuLice SedefK canım genelde yenidoğanlar için 10lu hastane çıkışının içinde bir atlet var göbek bağı için onu giydiriyorlar düz gömlek gibi sonra takım vs giydiriliyor almam dersen göbek bağının üstünü sararsın ince hava alabileceği birşeyle öyle çıtçıtlı zıbını giydirirsin üzerine