Mucizem4111 Merhaba hanımlar ben uzun uğraşlar sonunda çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Son adet tarihime göre 5+2 haftalığım yarın ilk kontrolüm dikkat etmem gereken sormam gereken birsey var mı ? Çok heyecanlıyım yardımlarınızı bekliyorum 🥰🙂
meraklianne1 Mucizem4111 kesen görülmezse kalp atışın duyulmazsa kendini kasma elimizde değil ama üzülme elbet büyüyecek diye düşün bide idrara sıkışık gidersen kesen daha rahat görünür ben 6. Haftada gitmiştim sat a göre keseyi görmekte doktor çok zorlandı bide her yer aynı değil elbette ama devlete gideceksen de ilgisizliğe hazır olarak git mutlaka o 6 tüp kan testini de söyle bazen göz ardı ediyolar🌸🌸🌸 sağlıkla gelsin kuzun
Yenibirannee Mucizem4111 merhaba öncelikle hayırlı olsun 🥰🥰 büyük ihtimal kalp atisi icin cok minik bebeğiniz bende 7+5 haftalikken duymuştum ama kese olusmaya başlamıştır diye tahmin ediyorum keseyi goremese bile rahim duvari kalinlasmis mi diye sor istersen ben sormuştum rahim duvarin kalinlasmis ve kese olusmak uzere demişti. Ilk muayenede doktor aciklamalar yapiyor zaten uzanma dinlenmeye calis diye ☺☺
Mucizem4111 meraklianne1 meraklianne1 insallah bakalım şimdiden stresliyim insallah her isteyen güzel şeyler duyar
Mucizem4111 Yenibirannee kalp atışını duyabileceğimi sanmıyorum suan zaten benim değerim yüksek çıkmıştı çoğul olma ihtimali var o yüzden birazda erken gidiyorum. 🙂 insallah sizde sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza 🙂🤲