Oykum_06 Kızlar diyet yapılmalı mı ? Ben biraz fazla kaçırdım kiloyu. Boyum 1.80 aldığım kilo toplamda 10 kilo şimdi diyet gibi bişey yapıyorum. Siz yapıyor musunuz ?
Writebirds Oykum_06 benim şeker yüklemesi yüksek çıktı ama dikkat edince normal çıkıyor bende diyete başladım tatlı börekörek pilav makarna bunların hepsini bıraktım yemiyorum ama henüz tartılmadım ne kadarım diye, aldığımı düşünmüyorum ama bakalım 🤣
Momosz Oykum_06 habire diyoruz 😂 bebegim 7 aylik olacak ikinciye hamileyim yiyom 😂ama ilk zamanlarda cok kotu midem bulandi yedimi cikardiyodum 😖 hatirlamak bile istemiyom
Baobap Oykum_06 normalde gebelikte diyet yapılmaz. Çünkü eğer yeterince kilonuz yoksa bebeğinizin gelişiminde sorun olur. Mutlaka beden kitle endeksinizi hesaplayın. Sorunlu bir rakam varsa doktorunuza sorun. Kendi kafanıza göre diyet uygulamayın.
Havva- Oykum_06 bana doktorum şekerin yüksek çıkmadığı sürece diyet yapma dedi sut yoğurt et balık peynir beslen kilo almazsın dedi
Havva- Oykum_06 henüz yaptirmadim şekerin olsa bebek aşırı kilo almaya başlar dedi ama her ihtimale karşılık bu ay yapalım istersen dedi normalde 23 24 haftalikken mi yapılıyor tam bilmiyorum ben 30da falan yaptirirm ancak
Oykum_06 Havva- benim tansiyonum 15/16 çıktı ilk kez normalde düşük tansiyonumdur. 3-4 gün önce baya yükseldi. Bende diyete başladım