bzly Yeni kutumdaki şırıngalarım böyle. İçerisindeki ilacı tam olarak boşaltamıyorum. Bu tarz şırınga kullanan oldu mu daha önce https://resimyukle.io/r/keeqHWSxe7
esra572 bzly ne gibi sorun yasiyorsunuz anlamadım. Bende kullanıyorum zaten bir iki damla kalıyor ondanda biseycik olamaz
Aslina bzly şırınganın içindeki havayı arka koşunda bırakıp öyle vurun o zaman en son hava çıkıyor. Yinede kapağı açarken falan dışarı dökülen oluyor ama ondan da bişey olmaz inş
beybikos bzly aa benim de ilk kullandığım iğne bu şekildeydi sonraki kutular daha iri ben de onlara alışamadım bu inceler daha iyi aslında ama bulamadım maalesef mecbur diğerlerinden aldım.
bzly esra572 hem kapağı açarken çıkıyor içinden, hem de vurduktan sonra sonuna kadar gelmedi ilaç. Yeterli geliyor mudur ondan tereddüt ettim. Öteki şırıngalar da tamamen boşalıyordu içim rahattı. Dediğiniz gibi umarım birşey olmaz yeterli oluyordur.
esra572 bzly kapağını açmadan aşağı doğru tutun ve iki defa parmaginzla vurun havası gitsin yukari doğru tutun kapağı açın öyle gitmiyor sonuna kadar basın gidiyor o sondaki camda kalmiyor zaten bir damla felan oda olsun 🤠