Merveee34 Nehiriiimmm bende pek emin olamadım ama erkeğe benziyor sanki kaç haftalıksın canım baya büyük bebek dr tahmin yapmadı mu hiç
Nehiriiimmm Merveee34 göstermedi canım yaa sadece tahmin yürüttü kıza benziyor dedi uğraştı ama bacaklarını karnina cekmisti
Portakalgeliyor Nehiriiimmm allah gönlüne göre versin kafası kız gibi duruyor çok kibar ama vucut kısmında erkeğe benzettim ikilemde kaldım hadi bakalım sağlıklı olsunlar da :)
Nehiriiimmm Portakalgeliyor inşallah canım çok saol.bir kızım var gönlümden geçen erkek olsun ama en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı olsun
M_Duman_ Sadece_anne Yaa🥰😍 inşAllah bakalım 20 gün sonra gidicez doktora belli olur ozaman acıklarım cinsiyyetini🥰
Elamm M_Duman_ bizdede tam tersi eşim.kiz diyor ben erkek 🥰🥰 hislerim o yönde yani oda kız hissediyormus
Portakalgeliyor Elamm duruşuna bakıyorum ve hissettiğimi söylüyorum ya baya anlaynlar var :) o derece değilim 😇🌸
Elamm Portakalgeliyor Gülşen mustafa var defalarca foto attım hepsine aralıksız erkek dedi bende hep öyle hissettm kafa yapısı falan kız bebeklere göre biraz kaba geldi banada🤭