iremakn1- Basakgul otuz milyon kelimeyi bende almayı düşünüyorum ama öncesinde söylediğiniz iki kitaba bakacağım teşekkürler 🥰
Basakgul iremakn1- Rica ederim ☺️ çok mutlu oluyorum böyle ilk kez anne olacağız ve kendimize bir şey katmaya çalışıyoruz ve bilinçleniyoruz çok hoş 🤗❤️
iremakn1- Basakgul kesinlikle öyle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰🥰 sizin kaç haftalık ?
DemirleHayat DemirleHayat iremakn1- Bunlara ek olarak Bütün Beyinli Çocuk Harika Haftalar Çocuğumla Evdeyim Kitaplarını da ekleyebilirim. ☺
DemirleHayat iremakn1- aslında bir sorun da adminlerle alakalı bence biraz da bu başlıkları tepelere tuttursalar insanlara da dedikodu yerine biraz okuyup öğrenmeyi aşılayıp bu uygulamayı daha faydalı hale getirebilirler diye düşünüyorum 🙄
iremakn1- DemirleHayat toplum olarak kaos dedikodu fln çok sevdiğimizden Oluyor bütün bunlar 😂 tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim kitaplara bakacağım 🥰♥️
DemirleHayat iremakn1- rica ederim. 🥰 haklısınız… Ben de hem tavsiyelerimiz okunsun hem de buraya görüp yazan olur diye yazmaya devam ediyorum. 🤭