BelisinAnnesi 24 haftalık hamileyim canım çok hurma cekti markette aldım bi paketin hepsini yeme isteği var resmen . Hurma erken açılmaya sebeb mi oluyor çok yersem yada 3 4 tane yesem bsey olur mu ?
Elvanaydin BelisinAnnesi bence bir sey olmaz cunku bende yedim hemde cokca son aylarinda acilmaya meyilli oldugu icin hurma yiyince aciliyor su an bir sey olmaz bence yine de doktoruna danis icin rahat etsin
pink_dream25 BelisinAnnesi benim doktorum bana herşey serbest herşey ye iç dedi bilmediğin şeyleri yeme dedi sadece bişey olmaz yani
Yesimmm12 BelisinAnnesi yok ben yiyodum bişey olmadı şuan 35+4 haftalık hamileyim dün 1 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum ve sade başında yemiştim sonradan yemedim bu aralar da bişey olmaz yani çok uzattım😂😂
Ugurhilal BelisinAnnesi haftalarımız çok yakın bende aldım bi kutu yarısı bitti sütle günde dört beş tane yiyorum bişiy olmadı çok şükür
Ysbyr BelisinAnnesi ebe söylemişti açılmaya yol açmıyo bu sadece bi efsane sadece normal doğum yaparken işini kolaylaştırıyo ve daha ağrısız geçmesine yardımcı oluyo diye. İçini ferah tut aşeriyosun sonuçta