minikcivcivim Kızlar 10+6 haftalık hamileyim ama kabızlık sorunu yaşıyorum ve daha önceden de kabızlıkla beraber kanama yaşıyordum sanırım hemoroid oldu bugün de randevum var gebelikde tedavisi oluyor mu ? Ilaç tedavisi gören oldu mu
Gozde939e99e minikcivcivim 1 tatlı kasigi zeytinyag ic harikaaa cozum direk bu olaydan kurtulursun canim bagirsaklarini yumusatir
minikprensimmm123 minikcivcivim Canım bende de çok oluyor kabızlık ben kuru kayısıyı biraz suya koyorum yumuşayıncaya hem suyunu içip hem kendini yiyorum çok faydası var dene bence
kucuktosbik27 minikcivcivim krem verir canım . Bol bol lifli gıdalar tüket aabahları aç karnına kuru incir kuru kayısı ye üstünede ılık su iç haftan daha küçük düZelir inşallah
minikcivcivim [silindi] tamam canim çok teşekkür ederim 🙏doktorumuz da zaten ilac önermedi diyet yap dedi
minikcivcivim Gozde939e99e çok teşekkür ederim canim 🌸🙏 şimdi doktordan çıktım ilaç vermedi sakıncası olur dedi diyete başlattı 🙏
Gozde939e99e minikcivcivim aynen ilac icme hem netten bak zeytinyaginda e vitamini var bebek zeka gelisiminde cok etkiliymis ben hergun olmasada 2 gunde bir hakiki zeytinyag 1 tatli kasigi yutuyorum kabızlık cekmemek icin
minikcivcivim Gozde939e99e işe yarıyor değil mi canim ? Ben eşime veriyordum zeytinyağı bana işe yaramadı felan dedi o yüzden bende kendimde hiç kullanmak aklıma gelmemişti. Ama şimdi sizde böyle diyorsanız mutlaka deneyeceğim yarın sabah 🙏🙏
minikcivcivim Gozde939e99e tamaam canim çoook teşekkür ederim belki onda etki etmedi ama bende eder 🤗😇 aç karnına denemek daha mantıklı geliyor o yüzden sabah icicem🙏💕 1 kaşık yeterli mi canim
minikcivcivim minikprensimmm123 bunuda deniycem canim duydum ama şeker oranı sıkıntı yaratmıyor değil mi ?
minikprensimmm123 minikcivcivim Ben çok fazla yemiyorum canım en fazla ⅞ tane yiyorum şimdi 13+5 deyim ama zaten hergün yemem kabızlık olunca yiyorum
minikcivcivim minikprensimmm123 anladım balım tamam bende öyle yaparım inşallah 🙏😘 teşekkür ederim bilgi için 🙏
minikcivcivim kucuktosbik27 aynen canim daha bebek çok küçük dedi vermedi ilaç krem verdi ama ilk doğal çözümlere yöneleceğim inşallah 🙏❤dediklerinizi de dikkate alcağım 🤲çok teşekkür ederim
kucuktosbik27 minikcivcivim rica ederim başında önlem al yeterki bide probiyotik takviyesi verebilir en fazla ☺️ benim ilaçlarımı değiştirdi doktorum inşallah banada iyi gelir kan ilacı ve probiyotik içerikli bir takviye verdi bugün. Sağolsun☺️
Mlk8 minikcivcivim maalesef hiç hiç çözüm olmuyor ilac bile verse anlık çözüm sadece yeme düzenini değiştirmen lazim daha lifli gıdaları yemelisin.ben normalde bağırsak tembelliği arti hemoroid hastasıyım ama gebelikte tam tersi kabızlığım düzene girdi cunku cok dikkat ediyorum yediklerime.mesela cacık içine bol zeytinyağı ve nane eklemek cok ise yariyor.su içmek cok cok önemli.ben hamile kalmadan önce günde 1 bardak zorla su içerim.ama simdi mecbur 2 lt içiyorum o da cok fayda ediyor
minikcivcivim Mlk8 🤦♀️ keşke tamamen geçse ama dediginiz gibi yediklerimiz de çok önemli. Valla eğer zeytinyağını normal icemezsem öyle de yapabilirim 🙏 bende gebelikten önce de vardı ama şimdi insan daha da korkuyor ve gun de 3 litre su içiyorum yine de faydası olmuyor ya 😕