meltemerdem Selhan nstye girdim sancı çıkmadı yine, ultrasonda baktık her şey normal. Çatı muayenesini Doğum başladığında yaparız dedi. Bende peki dedim 😊
Naz555 Ya arkadaslar bu hastanede normal muayeneye gıttgımızde renklı ultrason yapılıyot mu bebeğin fotosu verılrkn sıyh beyaz mı verılıyor belırsız bır sekılde ?
Selhan meltemerdem o gelen sancıyla daha rahat oluyomus zaten çatı muayenesi sağlıkla gelsin insallah😊
Ntugba sinifcianne ben çok memnun kaldım. genelde bebekte bir problem varsa yönlendirilen bir doktormus gittiğimde orda bulunan hastada çok ünlü tüp bebek doktorunun hastasiydi
Guzelyuvam kızlar ben nereiada hocama gidiyorum ve bildiğiniz çoook seviyorum çok memnunum :) aklınızın takıldığı bişey olursa sorabilirsiniz bana 38 haftalık hamileyim bende :)
Ntugba sinifcianne inşallah sizde memnun kalırsınız beni çok rahatlatmisti normalde panik biriyim umarım sizede iyi gelir :)
Ntugba sinifcianne bütün resimlerini cd de veriyor canım . ilk gittiğinde detaylıca siyah beyaz inceliyor daha sonra renkliye geçiyor ben siyah beyaz görünce şaşırmıştım renkli göremiycem sandim ama sonunda gösteriyor :)