Mls_mls02 Kızlar yarın şeker yüklemesi yaptıracağım sizler yaptırdınızmı ne işe yarıyor ne için yapılıyor ?23+5
Yasinimm Mls_mls02 gece 00:00bişey yeme içme sabah 1 kere kan alıyorlar sonra75 gram glikoz icirdiler bana bir daha kan aldılar ondan sonra 1 saat arayla bir daha aldı ve bitti o süre içinde bişey yemiyorsun sadece verdiği içeceği içiyorsun
Taze_gebe Mls_mls02 normal şeker gibi olmadığından önemli olduğunu düşünüyorum gebelik şekeri daha farklı ve kontrol edilmesi gerekiyor yüksek çıkarsa yeme alışkanlığınızı düzenlemenizi ister bunun dışında hareketi artırıp bol su ile desteklememiz lazım🤗
Asyaayaz1 Gebelik şekerin varmı diye kontrol ediliyor cnm eğer varsa diyet uygulanıyor düzelme olmazsa doktor insülin iğnesi veriyor bende bugun 23 oldum bu hafta kontrole gidicem sanırım bendende istiyecek
Mls_mls02 Asyaayaz1 doktor bana normal doğum istiyorsan yaptırman lazım dedi herşey normal gözüküyor çok şükür bende normal doğum istiyorum Allah’ın izniyle bakalım ne olacak 🤲🏻
Aysegl_1 Bende yarın yaptıracağım 25 haftalık olduk yaptırma taraftarıyım açıkçası içim rahat olur en azından ☺️