Cereninci butterfly_ ağrı sızı bilmiyorum sanki kişiden kişiye değişiyor gibi ilk doz da 3 gün kolumun üzerine yatamadım onun haricinde sıkıntı yoktu 2. Dozda ise hiç bilmedim ne ağrı ne sızı sıkıntı yoktu
Sdtryyn butterfly_ 2 gün önce oldum dün gece hiç uyumadım ağrıdan bugünde ağrıyor kullanamıyorum ama kimine yapmıyormuş
HandeSM butterfly_ burada abartıldığı gibi değil gerçekten yani sadece dokununca ağrıyor yeri o kadar üstüne de yattım hareket de ettim. Ben aşıdan daha çok sağlık ocağında tansiyonum oynuyor ondan korkuyordum 😂
Lulemom butterfly_ 3. Günüm bugün. İlk gün bişi anlamadım ama dünden beri ağrıyo kolum. Havaya kaldırırken ve hafif geriye attığımda canım yanıyo. Bide üstüne yatamıyorum. Ama öyle dayanılmaz bi ağrı değil. Sadece rahatsız ediyo. Geçer inşallah.
Simsim5 butterfly_ benim ilk dozumda 2 gün hafif çürük arısı gibi yapmıştı 2 gün önce 2.dozu oldum hiç ağrı yapmadı ☺️
Vera18 butterfly_ tetanoz vurulurken hiç hissetmiyorsun bazılarında sonradan agrı yapıyor bazılarında yapmıyormuş. Benim 2 gün falan kolum agrımıştı öyle dayanılmaz bir agrı değildi
alimerve butterfly_ yani canım şöyle söyleyeyim ilk dozunu yaptırdığımda kolum çok ağırlaşmıştı kaldıramıyodum bile ama ikinci dozunda o kadar ağrımadı hissetmedim çok