damlaaltinay Esosun bende 30+3lığım, şekerden bebeğim 2 hafta öndeydi 25+5 ve 1078ti. Şimdi 30+3 üm 1 hafta sonra gideceğim doktora bakalım ne oldu iniallah bebeğim geride kalmamıştır 🥺 yakalamışızdır kendi zamanımızı
Esosun damlaaltinay bizim boy olarak bi sıkıntımız yok hatta haftamıza göre boy baya iyi ama kilo eşim çok araştırır kafada 2,5 diye gitti ya niye 2,2 😅 şimdi geri doktora gidene kadar böyle devam ederiz😂 kilo aldı mı niye almadı vırt zırt
babyandmom1 Esosun siz çok yaşayın ☺️ yorumunuz beni gülümsetti sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏🏻
Esosun babyandmom1 amin inşallah benim de tek temennim bu inan şaka bi yana hiç kilo ile ilgili post açacağım aklıma gelmezdi ama normal değil bence bu durum 😂 o yüzden sorasım geldi😅
Esosun noktaninannesi ama benim şekerim var ya töbe bana tatlı bişey vermiyo ekmek bile 😂 bide riskliydim ben baya gebeliğim hep yatarak geçti o kadar yatmaya da mı anca bu kadar olursun be çocuk diyo😂 hiçmi anaya babaya çekmedin diyo😂 o kadar da sağlıklı olan herşeyi araştırır taraştırır bulup onu getirir yerim de yani baya da yerim tokluktan bazen gece uyuyamam ama gel gör ki ne bana yarıyo yediğim ne bebeğe😂
noktaninannesi Esosun aman ikinizin sağlığıda yerinde olsun da bebiş doğumdan sonra sütünüzle zaten toparlanır ☺️☺️☺️
SutlacimiYedimmiBen Esosun Bnmkide hemen hemen o civardadır cok kiloku degil bnmkide yarin bakicaz kilosuna insulinle alakali oldugunu düşünmüyorum
Esosun SutlacimiYedimmiBen doktorum insülinle alakalı olabilir dedi o konuda hiç yorum yapamıyorum hemde birkaç defa da sordum gerçekten insülinle alakalı olabilir mi diye evet dedi hep🤷🏼♀️ Haftanız kaç kıyaslama yapmak için sormuyorum inanın kocacımı akşam sakinletmek için veri topluyorum 😂😂
damlaaltinay Esosun bil valla değerini kuzum 🤷♀️ Benim eşim Suriye’de keşke yanımda olsada böyle dırdır etse
Demir01 Esosun benim bebeğim baştan beri 2 hafta önden gidiyordu. Son 2 kontrolde artık 1 hafta önden gidiyor genetik de olabilir benim eşim iri doğmuş.
Esosun Demir01 ay bizde de öyle şeker çıkmadan önce 2 hafta önden gidiyosunuz test yapalım dediler şeker testinde şeker çıkınca ben yürüyüş vs de yapamayınca insüline başladık ne zaman insülin hayatımıza girdi git gide kilo alımımız yavaşladı yoksa boy kilo orantısı çok güzeldi şimdi boyu uzamaya devam ediyor ama kilosu aynı oranda artmıyor
SutlacimiYedimmiBen Esosun haftamiz ayni belki seninki binkac gün ilerde bnmkinden😊 bugun 34+2 👼 son kilomuz 1700 grmdi 31 haftaliktim o zamn 31de senin bebisin kilosu kacti?
Demir01 Esosun yok benim şeker yüklemeden bir ay öncesinde sağlık ocağında yapılan tahlilde açlık 86 çıkmış. Sıkıntı yoktu yani. Şeker yükleme haftasında çıktı. Çok takılmayın. Sağlıkla doğsun inşallah.
BirMuallime Esosun ben sadece gece yapıyorum canım sabah açlığı için diğer değerlerim normal ama beden alıyor ben de anlamıyorum suyum da fazla benim.
Esosun BirMuallime benim suyum hiç fazla değil ama şeker ölçümlerim bu sabah mesela açlık 120 çıktı 🤷🏼♀️ Anlamıyorum sabaha kadar alem yaptım sanki uyudum bişey de yemedim😂
GizemAvcu Esosun soda ile kaju tüketebilirsiniz 4 ablam var 4 de bu yöntemi kullandı ve hepsi gayet kilolu doğdu bende son ayıma doğru yapacağım inşallah ☺️
Esosun GizemAvcu ay kajuyu da çok seviyorum normalde hiç sevmem gebelikte bolca tüketiyorum aslında sodayı da 2 güne bire düşürdüm bu aralar. Ama olmuyor😅😅 ikisini bir deniycem bakalım bu hafta nasılsa ikiside güzel😍
BirMuallime Esosun ben de öyle diyorum sabaha kadar rüyamda mı yiyorum acaba😆geçen biraz canım sıkkındı sabah bi kalktım dediğiniz gibi açlık 120 insülün kullnmışken bir de
Alinamoms Esosun kesinlikle kilosu haftasıyla uyumlu gerçekten mutlu olun 3 hafta 4 hafta önde olanlar var gerçekten bu daha riskli 😊 siz he diyin geçin. Biz haftasından önde gitmesin diye gebelik şekeri olanlar neler yapıyoruz bütün gün ama erkekler bunu pek anlamaz. Kilo aslında hiç sağlıklı bişey de değil 🤦🏻♀️
Esosun Alinamoms benimki azcık alsın ya çokds fındık faresi kadar kalmasın 😅 ana bana dana gibi bu bebiş çok minnoş minyon kalcak yanımızda😅 2,5 olsa yeter zaten fazlasında gözüm yok inanki 😂
Alinamoms Esosun daha 6 haftan var haftada 200 250 gram alsa 3ü rahatlıkla geçer canım o yüzden daha erken stres yapmak için bende 2800 doğmuşum herkes bu nasıl yaşıyor böyle minnacık diye annem çok hırslanmış 1. Ay kontrolünde 4.5 kilo olmuşum 😂 yani zayıf bile doğsa anne sütü hemen toparlıyormuş en iyisi stres yapmamak. Boyu iyi olsunda kilo sıkıntı etme.