YNB orkide21 bendede yeni cikmaya başladı parmak arasi kasintti var sadece alerjimidir acaba 34 haftalik hamileyim
Happy-41 orkide21 vücudum yüzüm gözüm şişiyor bazen kollarım gobegeim kabarcık kabarcık oluyor acayip kasıniyor kabarıyor kasidikca daha da artıyor büyüyor kızarıyor
derinsart orkide21 hayır hamilelgimde hic kullanmadım 37+6 6 gün sora dogumum var artk doğum sorasi baslarim yine
ssssxsss Baobap aslinda sizin problemlerinizde histamin intoleransina cok benziyor acaba bu konuyu arastirdiniz mi? Histamin orani yuksek yiyecekleri hayatinizdan cikarip kendinizi deneyebilirsiniz
Baobap ssssxsss maalesef öyle bir şey değil. Yani yiyecek içecekle alakası yok. Her an her şartta olabiliyor. Yıllardır kendimi izliyorum hiç bir sonuç bulamadım. Çünkü bu böyle lanet bir hastalık maalesef. 25 yaşımda başladı. Şimdi 32 ye doğru gidiyorum.
derinsart orkide21 hayır benmki kış alerjisi diye geçiyor kışın burun tıkanlıgı inanılmaz kötü oluyor tamamen büyüyo etler ve burnu kapatiyor nefes alma da zorluk oluyor cok sık hapşırıyorum .. tozada ayrıca alerjim var tozlu ortamda burnum kanıyor direk😑alerji ilaclarıyla kendime geliyordum
portakalcice Happy-41 evet sağlıyor şükür , ben gebelikten önce levmont kullanıyordum diyet yaptım onun sayesinde levmontu bıraktım şükür. Hamurisi şeker süt gibi şeyleri nerdeyse hiç tuketmedim ekmek de dahil o beni çok rahatlattı şükür