DNZMHMHT Merhaba annecikler benim ilk gebeliğin babynest anne yani yatağı almak istiyorum bim 101 e bu hafta geliyorda sizce kullanışı nasil. Bu marketlerden alanlar var mi
Mlkrfk DNZMHMHT kardeşim almış bim den çok yumuşacık pofuduk pofuduk henüz kullanmadım ama başarılı baya bi iyi beğendim
arisin_annesiii DNZMHMHT Canım ben trendyoldan aldım fermuarli rahatca yıkıyorum çok kirleniyor bilgin olsun. Fermuarli olmasi daha iyut
Seda0651 Ben bimden almistim gayet güzel çıktı cevremde de çok kullananlar var ben henüz kullanmadım ama dolgunluğundan falan memnun herkes
DNZMHMHT Seda0651 evet bimdekinin dolgunluğu yüksek diğerlerine gore orasi dogru ama ortasında çukur şeklinde bi çizgi var o rahatsız edeer mi ondan emin olamadim
PapatyaAnne_ Geçenlerde bime gelmişti ben bimden almıştım canım ☺️yumuşacık çok güzel henüz kullanmadık az kaldı inşaAllah ama ben sevdim görünüşü vs çok güzel. A101 dekini bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
DNZMHMHT PapatyaAnne_ Him bende kararsız kaldım bimdekinin orta kısmında dikiş var çocuk rahat etmeyebilir dedi diye geçen almadim. simdi yine geliyor. 101 deki ortası düz dikişsiz şuan kararsız kalakaldım vallah:) insallah hayirlisyla kullanmak ta nasip olur sizede
arisin_annesiii DNZMHMHT her fiyata var eşimin beğendiğini aldım 160tl ama kocaman canım bilgin olsun