Tuba04 Kızlar covit biterse tatil yaparsak inş bebekle nasıl oluyor anneyi fazla zorlayıcı mı çok merak ediyorum kaç aylıkken bebiş tatile hazır oluyor ayak uyduruyor mu size uyku saati 9 diyelim siz o saatte dışardasınız huzursuzluk çıkartıyorlar mı
Mimii Tuba04 Benim de doğum inşallah Temmuz de eşimle her yaz gideriz bu sene de Ağustos sonu için plan yaptık ben de çok merak ediyorum inşallah üstesinden geliriz gerçi ben doğumdan sonra ailemin yanına Ayvalık’a gidicem tecrübe edinirim orda herhalde
Denizyildizii Tuba04 covid bitmeyecek cnm onu unut bi kere😄 benim kızım 3 buçuk yaşında hala rahat tatil yapamıyorum😄😄
tazeaane Tuba04 canım benim doğumda mayıs sonu haziran başı ama eylül gibi gitmeyi düşünüyorum. Arkadaşlarım vardı Deniz bebeğe çok iyi geliyo demişlerdi bide biraz daha toparlanınca git bence bende 3 aylık olucak mesela 😊
noktaninannesi Benimde haziranda doğumum eylül başı gibi gitmek istiyoruz inşallah. Balayı için gittiğimiz otelde yeni doğmuş yada 2 3 aylık bebek çok vardı tabi turistlerdi bunlar gayette keyifle yapıyorlardı tatillerini onlara özendik bu sene bizde deneyeceğiz 😂