Demir06 Sibelbekler babynestlerin reflü yataklı olanları var ben ondan almayı düşünüyorum,reflü yatağı aldım ama sanki hiç kullanamıcam gibi güvensiz hissettirdi bana
2b1k Sibelbekler kesinlikle reflu yatagi babynest vardı onh koltuğa yatirinca koyuyordum ama reflu yatagina ihtiyacım varmış esas
ozlemak42 Sibelbekler babynest aldım kizimda reflü vardi emdigini kusuyordu ogrendimki emdikten hemen sonra yatirmamam gerekiyormuş gazını çıkarıp yarım saat omzumda tuttum sonra yatırdım ondan sonra bir sıkıntı yasamadim ve yatağın baş kısmını biraz kaldiracak sekilde destekledim babynestte hem rahat uyudu hem reflü sorunumuz kalmadı
Sibelbekler Demir06 bende baktım onlara ama maşallah bebek ürünlerinde hiç makul fiyatli olan birsey yok. Gerçi iki ürün yerine tek ürün almak daha mantıklı olabilir 🙆🏻
Canimoglummmm Demir06 Reflü yatağı ani bebek olumlerine karşı çok güzel bir koruyucudur canım.Benim bebeğimde reflü vardı 5 aya yakın kulllandik.Ayrica bebek reflusubolmasa bile kusma vs tehlikelere karşı baş kısmı yukarda çok güvenli.Ben isim olduğu zaman hep yatağın içine Reflü yatağını koyupta ayrilirdim odadan içim rahat ederdi.
Demir06 Sibelbekler malesef öyle herşey çok pahalı.reflü yatağını kullanmadım henüz ama reflü yatağından aşağı doğru kayacakmış izlenimi veriyor.Tabi kullananlar daha iyi yorumlar
Nisanurunannesi3850 Babynest bence🌸ben babynest aldm ablam yegenime kullaniyor 10 aydir fln gayet memnun
Diilruba Bence reflü yatağı bebeğin biraz eğimli yatırılması gerekiyor mide kapakçıkları tam gelişmediği için reflü olmaya çok yatkınlar birde kendi çevremde duyduğumda baby nest görsel olarak çok güzel ama gereksizmiş diyen çok oluyor.
Sibelbekler Diilruba peki baş kısmına alttan destek yapıp yükseltsek nasıl olur reflu yatağı görevini görür mü
Sibelbekler Sanırım Babynestmi daha güvenilir çünkü yan bariyerleri var reflu yatağı banada güvenli gelmedi nedense. Babynestin altına ufak bir yastık koyarak reflu görevi yapabiliriz
Elifaltun Sibelbekler bi yakinim reflu yatagi kullanmis cocugu buyudugu icin o verdi cok isime yaradi dedi ama bakalim bende yaricak mi? Bende babynest alsam mi diye dusunuyorum ama karasizim hala 🤔
Asya29_aslnyrk Sibelbekler görümcem reflü yatağı almıştı koydu oğlunu içine bi çığlıkla uyandık bebek reflü yatağından düşümüş bana hiç güvenli gelmedi almdm ama babynest alacam
Zamanbukucu Sibelbekler reflü yatağı bence kustugu zaman biraz dik oldugundan ağızdan aşagıya akmasını sağlıyor,babynest olarak da kullanılabiliniyor
Sibelbekler Zamanbukucu Babynest daha güvenilir değil mi baş kısmına alttan destek yapsak reflu yatağı gibi olmaz mı
Zamanbukucu Sibelbekler mantıklı geldi 🤔😊 evet dediğiniz gibide kullanılabilinir bendr kararsızım hala almadım😊