-Y61- Hanımlar levotrion ilacı alıyorum fakat demir ilacı da yazdı doktorum ikiside aç karıma bir şey olurmu içen varmı acaba
[silindi] -Y61- aynı anda kullanılması yasak canım , tiroid ilacını sabah aç karnına demir ilacını da akşam kullan. Ben öyle yapıyorum.
kubr_pak -Y61- Bende kullanıyorum, Demir hapını gece yatmadan içiyorum, diğerini ise sabah aç karnına içiyorum
WmonallissA -Y61- levotironu sabah kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum, demir ilacını gece yatmadan önce kullanıyorum
Prenseslerannesi34 [silindi] neden yasak acaba ben kahvaltıdan yarım saat bir saat önce tiroit kahvaltıdan oncede demir ilacını içiyorum
[silindi] -Y61- öğleden sonra al birini o zaman birini de akşam uyumadan önce. Ama bilemedim tabi doktoruna sor canım o daha iyi bilir. Mesaj at ya da ara hem için de rahatlar
Bayraktarn Tiroid ilacı kullananlar 3 saat içinde başka bir ilaç almamalı. Etkileşim oluyor ve içtiğiniz ilacın dozajını azaltmış oluyorsunuz. Üç saat ara verin aç karnına iki ilaç arasında
nevingny Ben dahiliye doktoruna sordum alabilirsin dedi. Ayrıca Demir ilacı alırken günde 2 kere kullananlar arasında yaklaşık 12 saat olması gerekiyor. Ve Demir ilacını aldıktan 2 saat süt ve süt ürünleri ve çay kahve tüketmemeleri gerekiyor
nevingny Bir de Demir ilacı aç karnına içilmeli ve yemekten en az bir saat önce eğer vaktiniz varsa ilk önce Demir yarım saat sonra tiroit ilacını alıp yarın saat sonra kahvaltı yapabilirsiniz
Bsraao -Y61- canım nasılsın seninle beraber hamile kalmıştık. Postu görünce yazmak istedim . Nasılsin bebişin nasıl inşallah sağa salim eline almak nasip olur 🙏
Minikkoalaveannesi Ben de kullanıyorum ikisini de ben ikisini kahvaltıdan önce yarım saat aralıklarla alıyorum. Bu konuyla ilgili doktorum herhangi bir açıklama yapmadı. Bu gidişimde ben de bir sorayim
-Y61- Bsraao öylemi cok üzüldüm ya , ama sıkma canını allah büyük vardır bildiği eminim en kısa zamanda nasil edicektir canımm🤲🏼