ebrr1048 Kızlar merhaba bugün randevum vardı doktorum beyninde ve kalbinde parlaklık olduğunu söyledi daha 17 haftalığız daha sonra kaybolabilir %95 bişey çıkmaz ama gene de incelenmesi lazm dedi aklıma çok takıldı başına gelen varmı
Sevinc24 ebrr1048 20.haftada detaylı da bakar doktor geçmezse fetal DNA yaptırırsınız geçerse bi sorun olmuyor zaten
handeliz ebrr1048 benim kizimda 20.haftada beyninde kist ve bobrek genisleemsi ckti doktr saglikli bana gore ama bir ihtimal down sendromlu olablir dedi cok sknti yasadimm cok stres fetal dana yaptrdik temiz geldi 2 li ve 4 lu testlerim de temiz ckmisti sizde fetal dna yaptirin iciniz rhatlar 🙏
Ugurhilal ebrr1048 Allah’ın izniyle bişiy olmaz inşallah sağlıkla doğsun canım hiç canınızı sıkmayın strese girmeyin ablama da beyninde tümör var dedi doktoru kafasının üçte birini kaplıyor dedi çok ta tecrübeli bi doktor doğdu maşallah sağlıklı hiçbirşeyi yok rabbim korusun evlatlarımızı gerekli testleri yaptırıp içiniz rahatlatabilirsiniz 🥰☺️
bebisini-bekliyor ebrr1048 benım de kalbinde parlaklık cıkmış tı detaylı daki doktor da kendi doktorum da tek başına anlam ifade etmiyor dedi hıc moralini bozma 2 li testn de düşükse Allahın izniyle kapanır
ftmaslhn01 Bana da 16. Haftada kalpte parlaklık görünüyor dedi. Sonrasında birdaha görülmedi başka doktora gittim. Ya kayboldu ya ultrason yanılmasydı , olsa bile parlaklık tek başına bişey ifade etmez dedi
ebrr1048 ftmaslhn01 daha sonra kaybolabilir önemli bişey de olmayabilir her ihtimale karşı detaylı bakılması gerekiyor dedi
ftmaslhn01 ebrr1048 yani bence çok kafanza takmayın eğer ayrıntılı da da çıkarsa o zaman doktornz napmanz gerektğni söyleyecektir. O zamana kadar düşünmemeye çalışın ❤️
Shn16 ebrr1048 merhaba benm bebegimdede aynı bulgular var biraz korkuyorum acıkcası. Sizin bebeginiz dogdumu su anda saglık durumu nasıl umarım hersey yolundadır 🙏
ebrr1048 Shn16 detaylı ulturasona girdim dün 23 haftalık herşey yolunda hiç bieşy görünmedi bazen ulturason yanılması olabiliyormuş üzmeyin kendinizi