Hayla34 Renkli görüntü veriliyor mu acaba detaylı ya girdim yüzünü göstermedi malasef. Elimde hiç renkli foto yok. Bazılarınız paylaşıyor çok net çok heves ediyorum 🙂
zeynepylmz Hayla34 ben gidiyorum 35.haftamdayım hala elimde renkli ultrason görüntüsü yok (detaylı ultrason hariç)
Deniz95 Hayla34 bilgisayar ekranında fotoğrafını çekebilirsiniz doktora söyleyip kağıt sitah beyaz oluyor
Hayla34 zeynepylmz AA bende verilmiyor sandım. İlk haftalarımda medicine gidiyordum siyah beyaz veriyorlardı. Büyüdükçe bazı hastene ler renkli veriyor orası da veriyor mu diye merak ettim. Safaya geçmiştim ama tekrar medicine geçicem.
zeynepylmz Hayla34 bugün isterim doktorumdan canım verirse yazarım açıkçası daha önce öyle talebim de olmamıştı
Hayla34 Sibel baruta gidiyordum ben memnundum baya ilgili tatlı dilli bir doktor Du. Sonra daha uygun diye safa hastanesine geçtim ama tekrar medicine geçecem bana daha yakın
zeynepylmz Hayla34 ah canım yazmayı unuttum ☺️ Kontrole gittiğimde erken doğum riski çıktı bende acil olarak hastaneye yatışım yapıldı tedavi uygulandı bu yüzden hiç aklıma gelmedi ultrason kağıdı 🙄
Hayla34 zeynepylmz anladım geçmiş olsun. İnşallah vaktinde gelir bir sorun olmaz bende tansiyondan dolayı takipteyim korkuyorum bende erken doğumdan. Verilmiyor demiş doktor renkli görüntü giden biri sormuşta
nboran Bende sibel hanıma gidiyorum 2 hafta önce randevum vardı en son. Renkli görüntü hem veremiyor hemde gösteremiyor ekrandan
Hayla34 nboran evet dün bana da öyle söyledi ama aynı hastanede başka doktor veriyormuş. Fatma Türkan ayana giden biri renkli almış
alininannesiii Hayla34 bende Fatma hanıma gidiyorum renkli için benim erken suan 11+5 im ama birdahaki gittiğimde sizin için sorarım ona