-YildizTozu- Sineemiis inşallah canım progestan kullanıyor musun? Korkma doktorunun numarası varsa iletişime geç
Sineemiis Sterre yok canım ya karindan baktı ama bastırdı biraz . Öğrendiğim günden beri vardı zaten lekelenme bi hafta ara vermişti yoktu doktorun biri coraspirin iç dedi bi tane içtim geçen haftadan beri böyle geliyor 😣
Fatmaliakburak26 Sineemiis bnmde ogrendımde 7 haftalık hamıleydım ama kese 6 haftayla uyumluydu duyamadık kalp atısını 10 gun sonra bıdaha gıttımde duydum cok şükür sımdıde 25+5 olduk
Sineemiis -YildizTozu- en basından beri akşamları bi tane yutuyorum canım kırmızı parlak kan olmadığı sürece gelme dedi zaten tıp fakültesi doktoru numarası falan da yok 😔 elimde proluton depot var yarın onu vurdurayim bari sağlık ocağına
-YildizTozu- Sineemiis bende vajinal kullanıyorum 1 tane. Tabi git iğneyi de yaptır. Bol bol dinlen ama olumsuz düşünmemeye çalış . Zaten korkma doktorunda normal kan şeklinde olursa gel demiş içini ferah tut 🙏
Canimoglummmm Burcu388 Aynıyız canım haftaya gel dedi kalp atışı için bugün gittim doktora Kese vardı sadece bebiş yoktu henüz.Ama ben oglumuda 7+4 duydum😊
Didemmmmm Mimerayk ayy ne güzel Bender 5+6 olarak yarın doktora gideceğim inşallah bende duyarım 🙏🙏 erken döllenme olduğunu nasıl anladın
Didemmmmm Burcu388 canım senle aynıyız 💕 bende yarın 5+6 olarak doktora gideceğim inşallah biz de duyarız🙏
Sineemiis Fatmaliakburak26 evet 3 kaybım olduğu icin riskli gebelik statüsüne giriyormuşum ilk defa tipa perinataloga gittim bugün