Truman Merhaba aranızda düzenli olarak hamile yogası ve ya pilatesi yapan varsa eğer bilgilendirme yapabilir mi ? Önerebileceğiniz online hoca ve ya youtube videosu var mı ?
Denizyildizii Truman elçin demirelin videolarını izlemiştim ama şuan çok mide bulantım olduğu için yapamıyorum bitince başlıycam hemen
Kumi Truman ıntagramdan sevdiye bemşireye ulaşın inanılmaz fayda göreceksiniz.şu gune kadar okadat com katıldım ki em ıyısı sevdıye hoca 👍
Feyza-nur Truman hamile pilatesi veya yogası veya herhangi bir pilates yoga geçmişi olmayan kişilere YouTube çok önermem riskli olabilir
Truman Hafise 26+6 yım şu anda youtube da çetin çetintaşın videolarını gördüm hamile yogası için ama ağır gelir mi emin olamadım esneme hareketleri filan kimisi yapma diyor kimisi mutlaka yap diyor
Truman Dpktor bir sıkıntı görmüyor zaten ama sorduğum o değildi maalesef hareket farklılıkları var kalça esnetme hareketleri filan bunlar bazı internet kanallarında önerilirken bazıları uygulamayın yazıyor
Truman İnstagramdan gördüm belirli sayfalar var araştırdım ilgilenen olursa dila bayrak,gülin iyigün,sema nur aşık gibi ismler online dersler veriyorlar ben birine başlamayı düşünüyorum sema nur aşık yeni doğum yapmıştı hatta
pilates_egitmeni_anneadayi Truman evet Sema benim de arkadaşım , ben de online hamile pilates ders veriyorum kendim de yeni gebeyim ☺️
pilates_egitmeni_anneadayi Truman merhaba , ben hem pilates eğitmeniyim hem de anne adayıyım düzenli olarak pilates yapıyorum ve online olarak yaptırıyorum ☺️