esra572 Busratlv98 mrb mertihan beye mi gidiyorsunuz randevu nasıl alınıyor ücreti nedir bilgimiz var.mi acaba
Mom8899 esra572 Merhaba, hayır olamadım gittiğim 2-3 hafta boyunca izindeydi Cemile Hocayla devam etmek zorunda kaldım. Tekrar da kadına ayıp olur diye değiştiremedim
esra572 Mom8899 aa öylemi anladım peki muane ücreti vs masil bilgi verirmsn randevuyu 186danmi aliyoruz yoksa erkenden gider gitmezmi
Belfam Mom8899 merhabalar ben de cemile hocaya gittim memnun da kaldım. Sanırım siz doğumu yaptınız nasıl oldu tıpta mı yaptınız bana en mantıklı hastane orası gibi geldi ama doğum esnasında ilgileri nasıl olur bilemiyorum tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim 😊 Kırıkkale de yaşamıyorum da doğum zamanı gelcez bakalım.
Mom8899 esra572 ben randevulu gitmiyorum değişik bi sistemleri var zaten, erkenden gidip ödemeyi yapıp giriş alıyorum, yukarı çıkınca da isim yazdırıyorum o şekilde sıraya göre çağırıyorlar. 182 TL ödeme alıyor Cemile hanım, Mertihan beyi bilmiyorum ama
Ftsrkn Hamissaglikci merhaba ben Kırıkkale’ye yeni taşındım özel yaşamdan pek memnun olmadım tıpta sürekli muayene olabileceğim bi bayan dr varmıdır acaba. Dönüş yaparsanız çok sevinirim
Asiye71 Merhabalar bayan doktor arıyorum onerilerinizi alabilirim 13 haftalik hamileyim ikili tarama testi yapilacakmis nerde yaptirabilirm
Gzgnx Asiye71 ihtisasta var ama randevu zor alınıyır sanırım, tıp fakültesinde özel muayanede ver 155 tlye yaşamda var ama ben ihtisas ve tıptaki kadın doktorları terfih ederdim
Asiye71 Gzgnx cok teşekkür ederim bir bayan doktor buldum Gülçin Üstün Serpim diye kendine klinik acmis carsida. Bugun gittim cok da memnun kaldim orada devam etmeye karar verdim bakalim saglikla bi dogursaydim 🤭
Aysegul9371 Mom653 hani maddiyat probleminiz yoksa Tekin kale derim ama Abdulkadir de çok iyi doktordur. Orda çalıştığım sürede kardesimde gorumcemde Abdulkadir beyde sezeryan oldu tüm takiplerini yaptı. Gorumcemin çok problemli gebeliği vardı maşallah sağlıkla kucağına aldı. Kendisinde çok severim normal dogumunada girdim çok guleryuzlu hastalarına iyi davranıyor iyi bir doktordur
NESLIHAN_ Aysegul9371 yaşamda yapmayı düşünüyorum ama gidip fiyat soramadım en son 3750 TL idi sezeryan dogum
NESLIHAN_ Aysegul9371 Abdülkadir beye randevu alırken berk beyin de ismi çıkmıştı bir kaç gün önce baktığımda isterseniz sizde bir bakin
Aysegul9371 NESLIHAN_ ben Batman’da yasiyorum da bir buçuk sene oldu yaşam hastanesinden ayrılalı pek ücretleri bilmiyorum
Asiye71 NESLIHAN_ ben aramistim doktor arastirirken 5000 dediler aksam 5 ten sobra dogum olursa 6 binmis
Belfam Berk bey basıl birisi acaba herkes övdü diye gittim adam ağzını açıp da bi bilgi vermedi hiç bir şey sormadı 15 haftalık hamileyim. Benden bi gün sonra yaşama geçti acaba onun mu rahatlığı vardı ki
Asiye71 Belfam benim bi arkadasim gidiyordu Berk beye cok memnundu dediginiz gibi son gun diye belki oyle olmustur